Kalandok egyesülése

Egymást erősítik a Kalandok a Tisza-tó partján! Stratégiai együttműködés kötött egymással a tiszafüredi Kalandsziget és a sarudi Kalandpart.

Az Élményfalu által 2017-óta üzemletett Kalandpart – a Tisza-tó Tengerpartja életében hamarosan jelentős változások következnek be. Az eddigi vízi és szárazföldi gyerekes élménystrand 2019 nyarától a levegőben is átélhető extrém élményekkel várja a Tisza-tóra látogató vendégeket.
Az Élményfalu – a Tisza- tó Kalandközpontja 2019 nyarától egy helyszínen nyújtja a vendégei számára az igazi aktív kalandokat földön, vízen és immár levegőben is.

  • Az Újliget Kalandpart Kft és az Élményfalu kft. együttműködésének eredményeként
  • az ország II. legjobb turisztikai attrakciójának, az Aquaglide vízi játszótérnek,
  • az ország legnagyobb szabadtéri ugrálóparkjának. a Trambulin Partnak, 
  • a Tisza-tó legsokszínűbb vízisport bázisának, az ÖkoPortnak a szolgáltatásait
  • hamarosan gyerek magaslati mászópályák, 
  • felnőtt és csapatépítő extrém magaslati kihívások egészítik ki

a Kalandszigeten megszokott biztonság és izgalom, illetve felkészült animátorok segítőkészségével fémjelzett minőségben.

Bízunk abban, hogy sikerül minden szükséges engedélyt időben beszerezni ahhoz, hogy a KalandParton egy 15 méteres kilátó és egy kb. 300 méteres csúszó drótkötélpálya is megépítésre kerüljön.
Az Élményfalu által 2017-óta üzemeltetett Kalandparton ezzel soha nem látott fejlesztés valósul meg, amit kiegészít a MTU által a Tisza-tavi strandfejlesztése biztosított 100 milliós forrás.

Az Élményfalu ezzel olyan komplett turisztikai attrakcióvá fejlődik a Tisza-tó partján, amit nem érdemes kihagyni a Tisza-tóra látogató vendégeknek.

Szeretettel hívjuk fel a Tisza- tó környéki szállásadók és a környező megyék szálláshelyek, a beutaztató utazási irodák figyelmét arra, hogy talán az ország egyik legsokszínűbb és legtermészetesebb rekreációs programjával, a Tisza-tóra szervezett programokkal meghosszabbítható a vendégek itt tartózkodása.

Készséggel együttműködünk Tisza-tavi csomagajánlatok kidolgozásában, a Tisza-tó népszerűsítése érdekében. A munkálatokról folyamatosan beszámolunk.

Aki akar, az 2019 nyarán már fára is mászhat , Sarudon, az Élményfaluban.

Tetszett, amit olvastál? Írj hozzá kommentet!

Rólunk

Az Élményfalu csapata egy kicsi, de mindenre elszánt csapat. Hisszük, hogy értéket tudunk teremteni a magyar emberek, a magyar vidék számára. Szeretnénk egy vonzó turisztikai programcsomagot kínálni.