AlOne Boats 6.3 lakóhajó

Szállásbejáró

Egy saját fejlesztésű megoldás azoknak, akik együtt szeretnének nyugovóra térni és ébredni a természettel. Az AlOne Boats hajóépítő manufaktúra kifejezetten a horgászok, fotósok és a zsúfolt vízpart elől elbújni kívánó természetszerető vendégeink számára építi ezt az alumínium csónakot, ami 2 fő számára kényelmes alvóhelyet és elégséges méretű nyitott fedélzetet biztosít.

Mivel a Tisza-tó víz felőli oldalán a térségünkben nem lehet építkezni, így ott szálláshelyeket sem lehet kialakítani. Erre hiányra igyekeztünk természet közeli megoldást találni a lakóhajóinkkal vendégeink számára.

A lakóhajók felszereltsége mindent biztosít ahhoz, hogy akár több napot is a „CIVILIZÁCIÓTÓL” távol, a vendégeink saját maga által választott társaságukkal tölthessenek. A lakóhajó 2018-ban csak a Sarudi- medencében használható.

A kalandozáshoz, a környék felfedezéséhez a vendégeink a lakóhajóhoz elvárásaiknak megfelelő motoros csónakokat is bérelhetnek.

Rólunk

Az Élményfalu Project

elmenyfalu projectAz Élményfalu project keretében a Tisza-tó új Kalandközpontját igyekszünk létrehozni, Sarudon. Igényes strand, változatos kiegészítő programok szárazföldön és vízen, jó időben és akár esőben is. Sarud látványos fejlődésnek indult 2017- ben. Itt várja Önöket Európa második legnagyobb Aquaglide vízijátszótere, a Kalandpart hangulatos strandja és színes játékos lehetőségei, az ország első horgászmúzeuma, Huculudvar Lovasközpontunk, a Tisza-tó egyetlen játékos csatatere, a Harcmező, az ÖkoPort vízibázis, a Mini Zoo állatkert.
Élményfalu
Élményfalu Project

Számtalan programlehetőség

Érdemes nálunk megpihenni, vagy hozzánk eljönni táborozni. 2018-tól új vendéglátóegységek Is emelik szolgáltatásaink színvonalát. Nálunk a természet és az aktív Élmények együtt várnak Önökre.

További élményeink, amik csak rád várnak

Aquaglide

Vízi-játszótér, több, mint 2400 négyzetméter alapterületen!

Táborok

Nyári táboraink gyerekek számára már elérhetőek! Foglald le most!

Futóverseny

Hat különböző táv, de egyetlen cél: megtanítani a sarudi gyerekeket úszni!

Rólunk

Az Élményfalu csapata egy mindenre elszánt csapat. Hisszük, hogy értéket tudunk teremteni a magyar emberek, a magyar vidék számára. Szeretnénk egy vonzó turisztikai programcsomagot kínálni.