Tisza-tó TrambulinPart játékszabályzat

 
1., A TrambulinPart igénybevétele külön belépő megvásárlásához kötött. Azon kizárólag érvényes belépő birtokában, nyitvatartási időben, a játékmesterek engedélyével, a Játszótér szabályainak megismerését és elfogadását követően szabad tartózkodni.


2., A TrambulinPart fokozottan balesetveszélyes létesítmény, ezért azt mindenki kizárólag saját felelősségére veheti igénybe. Az üzemeltető jelen szabályzatban felhívja az igénybevevők figyelmét a tevékenység veszélyeire, a betartandó előírásokra, melynek elfogadását a játszótársak írásban, a felelősségvállalási nyilatkozat kitöltésével és aláírásával igazolnak. Ezzel az üzemeltető mentesül minden ezek ellenére bekövetkező esetleges baleset következményei alól.


3., A TrambulinPartot legalább 4 éves kort betöltött vendégek vehetik igénybe. A TrambulinPart igénybevétele 5 évnél fiatalabb vendégek esetében kizárólag nagykorú kísérettel használható. A Tranbulinpartot a 4 évnél fiatalabb illetve a 110 kg súlyt meghaladó vendégek még saját felelősségre sem vehetik igénybe.


4., A vendégek kizárólag zokniban tartózkodhatnak a játéktérben, semmilyen ékszert, szúró- vágó eszközt, vagy a játékok felületén sérülést okozni képes tárgyat nem vihetnek magukkal. Ugyancsak tilos étel, ital és egyéb – nem az üzemeltető által biztosított – használati tárgy
játéktérbe vitele.


5., A játszóteret igénybevevők a játéktérre rágógumit nem vihetnek magukkal. A rágó a játék felületét tönkreteszi, azért annak a játékra felvitelét szándékos károkozásnak tekintjük, és a rágózó résztvevő a játéktérből kitiltható. Szándékos rongálás esetén az üzemeltető jogosult
eljárni az elkövetővel szemben.


6., Tilos a játéktéren minden erőszakos tevékenység. A játék során mindenki köteles vigyázni játszótársai testi épségére. Mindennemű durvaság, verekedés a játék élvezetének szándékos megzavarása a játéktérről való azonnali kitiltással jár.


7., Kérjük Játszótársainkat, figyeljenek egymásra. Ha bármilyen sérülést, rendellenességet észlelnek, játszótársukat nem találják, azt haladéktalanul jelezzék a játékmestereknek!


8., A TrambulinPart használata során kérjük, hogy egyik pályáról a másik pályára ne ugráljon át, a pályák között kérjük a közlekedőt legyenek szívesek használni.

9., A TrambulinParton a fejjel előre ugrás, a dupla szaltó és a szaltó sorozat – azok fokozott balesetveszélyes volta miatt – nem engedélyezett. A Szivacsgödörbe csak a trambulinokról lehet beugrani, a medence széléről nem!


10., A TrambulinParton a tartószerkezetek, lámpák, kamerák nem a játék részei, hozzájuk nyúlni szigorúan tilos!


11., Terhes, beteg, fertőző- vagy bőrbetegségekben szenvedő, lázas, bódult vagy láthatóan viselkedésében korlátozott személyek a TrambulinPartot nem vehetik igénybe.


12., A pálya elkerített területére TILOS a belépés. A TrambulinPartba kívülről TILOS a bejutás.


13., A kísérők és a várakozók a TrambulinPart erre a célra kialakított várakozó területén tartózkodhatnak, ahol higiéniai okokból kizárólag helyben vásárolt termékek fogyaszthatók. Az attrakció igénybevétele órás blokkokban történik. A résztvevők az 1 órás időtartam alatt bármikor kijöhetnek a játéktérből és visszamehetnek oda, de a játékmester játékidő végét jelző jelzésére köteles haladéktalanul elhagyni a TrambulinPart területét. Az üzemeltető tájékoztatja a vendégeket, hogy előfoglalási rendszert működtet, ezért a TrambulinPart igénybevétele nem mindig érkezési sorrendben történik. A TrambulinPart időszakosan zártkörű rendezvényeknek is otthont ad, ilyenkor külső vendégeket fogadni nem tudunk. Ezen programokról előzetesen tájékoztatjuk vendégeinket a www.elmenyfalu.hu oldalon.

14., Kérjük fokozottan figyeljenek saját és játszótársaik értékeire. Értékmegőrzést nem vállalunk, az értéktárgyakért semmilyen felelősséget nem vállalunk.


15., A TrambulinParton egy időben több korosztály tartózkodik. A TrambulinPart felépítésekor igyekeztünk tekintettel lenni minden korosztályra és az életkornak megfelelő élményekre. Kérjük Önöket, fokozottan figyeljenek társaikra, a kisebbekre! Ne lökdössék
egymást, ne ugorjanak egymásra és ne sajátítsák ki az egyes játékokat. Így reményeink szerint mindenki jól fogja magát érezni a TrambulinParton töltött 60 perc alatt.


16., A TrambulinPart területén kizárólag a kijelölt helyen engedélyezett a dohányzás! A TrambulinPart területén szemetelni nem szabad. Kérjük vendégeinket, hogy a szemetet a kijelölt helyeken gyűjtsék!


17., A Játékszabályzat megszegése esetén az Üzemeltető jogosult a játékot leállítani, és/vagy a szabályszegő Vendéget a TrambulinPart területéről díjvisszatérítés nélkül kizárni. Ezt a szabályzatot az Önök érdekében állítottuk össze, azért, hogy valóban Élményekkel távozzanak tőlünk. Kérjük Önöket, tartsák be az ebben leírtakat. Nyitottak vagyunk az Önök ötleteire, javaslataira, hogy legközelebb is ellátogassanak hozzánk! Jó szórakozást, kellemes időtöltést kívánunk!