Isten hozott az Élményfaluban!

Köszönöm, hogy beugrottál hozzánk!
Ez az Élményfalu első blogbejegyzése. Igyekszünk majd kedvet csinálni neked ahhoz, hogy gyakran térj vissza hozzánk, hogy általunk, velünk, segítségünkkel felfedezd Magyarország egyik legsokszínűbb turisztikai régóját, a Tisza-tavat. Igyekszünk megosztani veled hasznos ismereteket az egykori víztározó mindennapjaiból, bemutatjuk neked néhány féltett titkát, nyomkövetheted az arcvonásainak átalakulását az évszakok változásához igazodva s persze beszámolunk majd az érdeklődésre számot tartó eseményekről, rendezvényekről, s persze az Élményfalu életéről.
Quality generic remedies; Reasonable costs; Constant discounts, sales and 1canadianantibiotics.com price reductions; Different payment methods accepted; Fast worldwide delivery; Professional, 24/7 support; Privacy policy; 100% confidentiality and anonymity guarantee, etc.
Úgy tervezzük, hogy lesznek ismeretterjesztő bejegyzések, sok- sok átélt kaland, bemutatkozunk neked és beszámolunk arról, hogy milyen út is vezetett oda, hogy a „Fogyó Hold falujából” újra feltudjuk támasztani az egykor a Tisza-tó Gyöngyszemének tartott települést.
Kücsön Gyula
Élményfalu, alapító

S néha visszaemlékezünk, bepillantunk abba a különleges kalandba, amit számunkra, budapesti gyüttmentek számára ez a vidék tartogatott és bízunk benne, még sokáig tartogat…

Szívesen mondanánk azt neked, hogy a Kiskörei Vízlépcső kialakulása óta itt élünk, és még az elárasztás előtti időkből ismerjük az egykori területeknek minden titkát. Sajnos ez nincs így. Mi magunk is pár éve vetődtünk először erre a csodálatos vidékre, megismertük a felszínét, beleszerettünk, és úgy éreztük, hogy hozzá tudnánk tenni, van erőnk, tudásunk és szándékunk, hogy megmutassuk országnak – világnak ezt a szimbólumot, ahol az emberi kéz által mart sebekből egy új élet fakadt, s birtokába vette a józan ész realitásával tervezett mérnöki csodát.

A Tisza-tó tavaly volt 45 éves.

Fiatal kora ellenére azonban magában hordoz mindent titkot és szépséget, amit a virtuális világban nem tapasztalhatsz meg. Az élményért ide kell jönnöd, személyesen. Sarudra. Az Élményfaluba.

Élőben.

S meg kell állnod pár pillanatra.

Itt, a természet oldalán.

Köszöntünk.

Fedezd fel nálunk a saját természetedet!

Az Élményfalu blog egy gyerekek, családok, természetet és mozgást szerető emberek számára megálmodott falu életét, eseményeit és attrakcióit igyekszik bemutatni az érdeklődőknek. Célja, hogy népszerűsítse a Tisza-tavat, és hozzájáruljon egy hangulatos falu, Sarud felemelkedéséhez.

Kövess bennünket, látogass el hozzánk!
Regisztrálj, hogy az elsők között értesülj újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról

Tetszett, amit olvastál? Írj hozzá kommentet!

Rólunk

Az Élményfalu csapata egy kicsi, de mindenre elszánt csapat. Hisszük, hogy értéket tudunk teremteni a magyar emberek, a magyar vidék számára. Szeretnénk egy vonzó turisztikai programcsomagot kínálni.