A labda

Vannak még igazi apák...
Ma egy kedves család érkezett hozzánk Sarudra, akik Tiszafüreden vendégeskedtek, de körülnéztek a Kalandparton is. Sportoló gyerekeik is velük jöttek, akik hoztak magukkal egy labdát is. A frissen rendezett homok játszani hívta a gyerekeket, akik vidáman rugdosták egymásnak a parton a zöld bőrfocit.
 Aztán jött egy nagyobb rúgás…  és a homok helyett a labda a vízen állt meg. Illetve bárcsak megállt volna, de ehelyett a víz felszínén új játszótársat talált, a Szelet. A szél indította magát, és passzolgatva, maga előtt vezetgetve a nádba érkezett a labdával. S mint, aki jól végezte dolgát ott is hagyta.
Mivel még alig van valaki ilyenkor a Sarudi- medencben,  ezért megkértünk két horgászt, hogy az akkor lesólyázott csónakjuk próbaútja vezessen a nádashoz…de nem látták a nádasban rejtőző játékszert.. A gyerekek a parton, egy stégen kuporogva lélekben már-már feladták, hogy újra visszakapják zöld pattogó kedvencüket.
S ekkor az apa hozzánk fordult.
These are several most important benefits of buying at Canadian Online Pharmacy. Check the reviews to prove the high quality of the services and reliability of the americanbestpills.com platform. How can one place an order? Forget about the usual stages you had to go through to buy necessary medications. Instead, make several simple steps and enjoy helpful and safe drugs: Browse the Internet and search for the webpage of Canadian Online Pharmacy;
Nincs-e ötletünk, mivel szerezhetné vissza az elfújt játékszert. Nyáron ez legalább 10 lehetőséges kihívás lenne, de most semmilyen eszközünk nincs a parton.
Az apa

Indulás kutatni… Kaland a Kalandparton. Sátor nyílik, kutatás indul. Van kajak a parton, de nincs hozzá evezőnk.. Tálaltunk egy kenu evezőt, de le vannak zárva a kenuk… S szerencsére nem töltöttünk meg minden régi kenut virágfölddel, így az első süllyedő próbálkozás után megtaláltuk a #Mentőeszközt.

Az Apa egy percet sem gondolkodott. 

Megmarkolta a csonka, sáros evezőt, szembefordult a széllel,  gyerekei öröméért nekivágott a pár fokos Tisza-tónak.

Minden gyerek segíteni szeretett volna, de ő nem kockáztatta a hideg vízben sajátján kívül senki életét.. így a gyerekek egymás mellé ültek a stégen és figyelték a lassan távolodó Labdamentőt…

S sikerült. 

A labda bekerült a kenuba, s a kenu büszkén szelte a hullámokat a széllel szemben a part felé.

Azonban a part közelében egy sunyi széllökés oldalra fordította a kenut, s az felborult / szerencsére a már alig térdig érő vízben.

Az Apa ügyesen kiugrott a boruló kenuból, de közben végig a labdát figyelte. Kisétált a vízből, ázott nadrágban, boldogan emelte ki a labdát a hajóból, s nyújtotta át a gyerekeknek.

A parton a gyerekek olyan szorosan ölelték az, ázott apjukat, mintha egy életet mentett volna meg a vízben. Erre szerencsére  nem  került sor

Azonban egy kisebb csodának, egy életre való leckének lehettünk részesei.

Az Apai szeretet és gyerekei tisztelet csodálatos példájának. Ahol egy hangos szó nélkül az Apa egy pár ezer forintos játékszerért kockáztatta az életét.  

A gyerekek öröméért. 

Csoda volt.
Őszinte Tiszteletünk!

Ugorjatok be legközelebb is hozzánk!

Az Élményfalu blog egy gyerekek, családok, természetet és mozgást szerető emberek számára megálmodott falu életét, eseményeit és attrakcióit igyekszik bemutatni az érdeklődőknek. Célja, hogy népszerűsítse a Tisza-tavat, és hozzájáruljon egy hangulatos falu, Sarud felemelkedéséhez.

Kövess bennünket, látogass el hozzánk!
Regisztrálj, hogy az elsők között értesülj újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról

Tetszett, amit olvastál? Írj hozzá kommentet!

Rólunk

Az Élményfalu csapata egy kicsi, de mindenre elszánt csapat. Hisszük, hogy értéket tudunk teremteni a magyar emberek, a magyar vidék számára. Szeretnénk egy vonzó turisztikai programcsomagot kínálni.