Kalandok egyesülése

Egymást erősítik a Kalandok a Tisza-tó partján! Stratégiai együttműködés kötött egymással a tiszafüredi Kalandsziget és a sarudi Kalandpart.

Az Élményfalu által 2017-óta üzemletett Kalandpart – a Tisza-tó Tengerpartja életében hamarosan jelentős változások következnek be. Az eddigi vízi és szárazföldi gyerekes élménystrand 2019 nyarától a levegőben is átélhető extrém élményekkel várja a Tisza-tóra látogató vendégeket.
Az Élményfalu – a Tisza- tó Kalandközpontja 2019 nyarától egy helyszínen nyújtja a vendégei számára az igazi aktív kalandokat földön, vízen és immár levegőben is.

  • Az Újliget Kalandpart Kft és az Élményfalu kft. együttműködésének eredményeként
  • az ország II. legjobb turisztikai attrakciójának, az Aquaglide vízi játszótérnek,
  • az ország legnagyobb szabadtéri ugrálóparkjának. a Trambulin Partnak, 
  • a Tisza-tó legsokszínűbb vízisport bázisának, az ÖkoPortnak a szolgáltatásait
  • hamarosan gyerek magaslati mászópályák, 
  • felnőtt és csapatépítő extrém magaslati kihívások egészítik ki

a Kalandszigeten megszokott biztonság és izgalom, illetve felkészült animátorok segítőkészségével fémjelzett minőségben.

Bízunk abban, hogy sikerül minden szükséges engedélyt időben beszerezni ahhoz, hogy a KalandParton egy 15 méteres kilátó és egy kb. 300 méteres csúszó drótkötélpálya is megépítésre kerüljön.
Az Élményfalu által 2017-óta üzemeltetett Kalandparton ezzel soha nem látott fejlesztés valósul meg, amit kiegészít a MTU által a Tisza-tavi strandfejlesztése biztosított 100 milliós forrás.

Az Élményfalu ezzel olyan komplett turisztikai attrakcióvá fejlődik a Tisza-tó partján, amit nem érdemes kihagyni a Tisza-tóra látogató vendégeknek.

Szeretettel hívjuk fel a Tisza- tó környéki szállásadók és a környező megyék szálláshelyek, a beutaztató utazási irodák figyelmét arra, hogy talán az ország egyik legsokszínűbb és legtermészetesebb rekreációs programjával, a Tisza-tóra szervezett programokkal meghosszabbítható a vendégek itt tartózkodása.

Készséggel együttműködünk Tisza-tavi csomagajánlatok kidolgozásában, a Tisza-tó népszerűsítése érdekében. A munkálatokról folyamatosan beszámolunk.

Aki akar, az 2019 nyarán már fára is mászhat , Sarudon, az Élményfaluban.

Az Élményfalu blog egy gyerekek, családok, természetet és mozgást szerető emberek számára megálmodott falu életét, eseményeit és attrakcióit igyekszik bemutatni az érdeklődőknek. Célja, hogy népszerűsítse a Tisza-tavat, és hozzájáruljon egy hangulatos falu, Sarud felemelkedéséhez.

Kövess bennünket, látogass el hozzánk!
Regisztrálj, hogy az elsők között értesülj újdonságainkról, híreinkről, akcióinkról

Tetszett, amit olvastál? Írj hozzá kommentet!

Rólunk

Az Élményfalu csapata egy kicsi, de mindenre elszánt csapat. Hisszük, hogy értéket tudunk teremteni a magyar emberek, a magyar vidék számára. Szeretnénk egy vonzó turisztikai programcsomagot kínálni.