Bakcsó ÉlményPorta

Szállásbejáró

A Bakcsó Porta az Élményfalu egyetlen olyan házunk, amelyik abban az állapotban várja a vendégeit, ahogy éveken át vidám vakációk színtere volt a gyerekek számára.

Ez a ház műemlék jellege ellenére, egy egyházi üdülőhelyként működött éveken keresztül. Az épület  magában hordozza a nyugalmat, a falusi élet hangulatát. Mindent eredeti állapotban hagytunk benne, csupán átfestettük és új bútorokkal rendeztük be.

Hatalmas vályogfalak adják a klímáját és csendes zárt kertje a nyugalmát. Ez a ház is a közös együttlétekhez lett régen kialakítva. Ámbitusos udvar, konyha, közösségi tér, udvarról is elérhető vizesblokk, kerékpártároló, zárt udvar, parkolóhely várja a vendégeket. Falusias környezetben, teljesen újszerű parasztház, kicsit több, mint 2 km- re a Kalandparttól, Sarud vízparti bázistól.

A ház három apartmanból áll, melyek közül kettőnek közös bejárata van, s mind a kettőhöz külön fürdőszoba tartozik. A harmadik apartman egy kicsit elszeparáltabb egységként kínál nyugalmat pl. a kisgyerekes családoknak. Ehhez az apartmanhoz külön vizesblokk tartozik. A konyha külön bejáraton közelíthető meg, csakúgy, mint a Portához tartozó zárt közösségi tér. A két szomszédos apartmanban egy franciaágy és kettő darab szimpla ágy található (a szimpla ágyak igény esetén emeletes ággyá alakíthatók). A kisebb apartmanban 2 db emeletes ágy kapott helyet. A házak antikolt fenyő bútorokkal vannak berendezve, a többi berendezési tárgy IKEA termék. A ház fűtött, egész évben bérelhető.

Elsősorban családi pihenések, baráti nyaralások, kisebb kirándulások, táborok helyszíneként ajánljuk. Parkolni ingyenesen a ház udvarán lehet.

Rólunk

Az Élményfalu Project

elmenyfalu projectAz Élményfalu project keretében a Tisza-tó új Kalandközpontját igyekszünk létrehozni, Sarudon. Igényes strand, változatos kiegészítő programok szárazföldön és vízen, jó időben és akár esőben is. Sarud látványos fejlődésnek indult 2017- ben. Itt várja Önöket Európa második legnagyobb Aquaglide vízijátszótere, a Kalandpart hangulatos strandja és színes játékos lehetőségei, az ország első horgászmúzeuma, Huculudvar Lovasközpontunk, a Tisza-tó egyetlen játékos csatatere, a Harcmező, az ÖkoPort vízibázis, a Mini Zoo állatkert.
Élményfalu
Élményfalu Project

Számtalan programlehetőség

Érdemes nálunk megpihenni, vagy hozzánk eljönni táborozni. 2018-tól új vendéglátóegységek Is emelik szolgáltatásaink színvonalát. Nálunk a természet és az aktív Élmények együtt várnak Önökre.

További élményeink, amik csak rád várnak

Aquaglide

Vízi-játszótér, több, mint 2400 négyzetméter alapterületen!

Táborok

Nyári táboraink gyerekek számára már elérhetőek! Foglald le most!

Futóverseny

Hat különböző táv, de egyetlen cél: megtanítani a sarudi gyerekeket úszni!

Rólunk

Az Élményfalu csapata egy mindenre elszánt csapat. Hisszük, hogy értéket tudunk teremteni a magyar emberek, a magyar vidék számára. Szeretnénk egy vonzó turisztikai programcsomagot kínálni.