Jégmadár ÉlményPorta

Szállásbejáró

A Jégmadár Porta az Élményfalu első felújított háza Sarudon.

A legkedvesebb szálláshelyünk. A parasztház a falu központjában található, nem messze a falumúzeumtól és a templomtól. Talán a legszebb kerttel rendelkező Élményportánk. Oko Kert, gyümölcsfák, halastó, kemence , kerti kiülő, fa játszótér, fedett napozórész, kültéri zuhanyzó és Barabáskővel burkolt udvar gondoskodik az itt pihenők kényelméről.

Tágas terek, hatalmas nyitható oldalakkal rendelkező konyha/közösségi tér, zárt udvar, parkolóhely várja a vendégeket. Falusias környezetben, teljesen felújított parasztház, az egyszerűség és a nyugalom jegyében. Kevesebb, mint 2 km- re a Kalandparttól, Sarud vízparti bázistól.

Elsősorban családi pihenések, baráti nyaralások helyszíneként ajánljuk. Parkolni ingyenesen a ház udvarán lehet.

A ház négy apartmanból áll, az apartmanok igény esetén teljesen átjárhatók. Három apartmanban egy franciaágy és kettő darab szimpla ágy található (a szimpla ágyak igény esetén emeletes ággyá alakíthatók). A kisebb apartmanban 1 db emeletes ágy kapott helyet. Az apartmanok közül két-két apartmanhoz közös fürdőszoba került kialakításra.

A házak antikolt fenyő/ antik bútorokkal vannak berendezve, a többi berendezési tárgy IKEA termék. A ház fűtött, egész évben bérelhető.

Rólunk

Az Élményfalu Project

elmenyfalu projectAz Élményfalu project keretében a Tisza-tó új Kalandközpontját igyekszünk létrehozni, Sarudon. Igényes strand, változatos kiegészítő programok szárazföldön és vízen, jó időben és akár esőben is. Sarud látványos fejlődésnek indult 2017- ben. Itt várja Önöket Európa második legnagyobb Aquaglide vízijátszótere, a Kalandpart hangulatos strandja és színes játékos lehetőségei, az ország első horgászmúzeuma, Huculudvar Lovasközpontunk, a Tisza-tó egyetlen játékos csatatere, a Harcmező, az ÖkoPort vízibázis, a Mini Zoo állatkert.
Élményfalu
Élményfalu Project

Számtalan programlehetőség

Érdemes nálunk megpihenni, vagy hozzánk eljönni táborozni. 2018-tól új vendéglátóegységek Is emelik szolgáltatásaink színvonalát. Nálunk a természet és az aktív Élmények együtt várnak Önökre.

További élményeink, amik csak rád várnak

Aquaglide

Vízi-játszótér, több, mint 2400 négyzetméter alapterületen!

Táborok

Nyári táboraink gyerekek számára már elérhetőek! Foglald le most!

Futóverseny

Hat különböző táv, de egyetlen cél: megtanítani a sarudi gyerekeket úszni!

Rólunk

Az Élményfalu csapata egy mindenre elszánt csapat. Hisszük, hogy értéket tudunk teremteni a magyar emberek, a magyar vidék számára. Szeretnénk egy vonzó turisztikai programcsomagot kínálni.