Légy részese az Élményfalu sikereinek!

Az Élményfaluban igyekszünk felkészült, motivált és kedves munkatársainkkal együtt mindent megtenni ezért, hogy vendégeink szórakozás és időtöltése gondtalan és vidám legyen. Arra törekszünk, hogy mindenki elégedetten távozzon, és boldogan térjen hozzánk újra vissza.

Ehhez a legjobb csapatra van szükségünk!

Munkahelyet keresel rövid vagy hosszú távon? Nyári munkát? Szakmai gyakorlatot?

Ha az alábbi pozíciók felkeltik az érdeklődésedet és megfelelő szaktudással, tapasztalattal rendelkezel a betöltésükhöz vagy képes vagy elsajátítani a szükséges ismereteket jelentkezz egy rövid fényképes életrajzzal és jövedelemigénnyel elérhetőségünkön.

Élményfalu munkaerőfelvétel

sarud@elmenyfalu.hu
A Tárgy mezőbe kérjük írd be a betölteni kívánt pozíciót!

Aktuális álláslehetőségek:

Séf és szakács/ állandó munka:

Az Élményfaluban épülő új étterem keresi új kollégáit.

Olyan séfet/ szakácsot keresünk, aki rég arra vár, hogy valahol megvalósíthassa az álmait és tudását, tapasztalatát felhasználva egy olyan étteremben dolgozzon, ahol nyitottan fogadják az ötleteit, meghallgatják a tanácsait és büszke lehet arra az étteremre, amiben kiélheti alkotási, önmegvalósítási vágyait.

Szakembereket keresünk a Tisza-tó egyik kis falujában, Sarudon található leendő éttermünk sikerre viteléhez.

A Sulyom Tájétterem egy új ételstílust szeretne meghonosítani a Tisza-tó partján, amitől egy egész falu ismertté válik, és a falu elindul a fejlődés útján.

Egy 4 évszakos étterembe keresünk társakat, hogy ne kelljen külföldre utazni senkinek a nyár végén, és idehaza találhassa meg mindenki a számítását.

Egy gasztronómia attrakciót szeretnénk életre kelteni. Egy szerény, de ízlés, nyugalmas helyet, finom ételekkel, emberi adagokkal, megfizethető árakkal.

Ha rég vársz egy lehetőségre, és nem riaszt meg, hogy egy kis faluból indítsunk el egy izgalmas küldetést… itt a helyed

Pincér:

A Sulyom Tájétterembe már gyűlnek a séf és szakács jelentkezők. Úgy érezzük, hogy alakul az a csapat és az az irány, amivel a Sulyom Tájétterem sikere elkezdődhet.

Azonban a legfinomabb ételek és legszebb hely sem ér semmit, ha ott nem mosolygó, szolgálatkész, udvarias és jól felkészült pincérek kínálják hellyel, étellel és itallal a vendégeket. Mi a Sulyom Étterem arcait keressük. Akikhez örömmel jönnek vissza jó ismerősként a vendégek. Nyelvet/ nyelveket beszélő fiatalos, csinos, intelligens munkatársak jelentkezését várjuk.

Szakács/ időszakos munka:

A Kalandparton működő vendéglátóegységeinkbe jól felkészült, megbízható és nagy munkabírású szakácsokat keresünk.

Feladat a Kalandpart pihenő vendégeinek, az Élményfalu szállóvendégeinek, a hozzánk látogató csoportoknak és a területünkön áthaladó kerékpárosoknak, vízitúrázóknak a kiszolgálása.

Feladatok:

  • meleg ételek
  • frissensültek
  • menük és
  • egyéni ételsorok elkészítése
  • lángos/ palacsinta/ kürtöskalács sütése
  • Gyros
  • sült hal
  • hamburgerek és grill ételek elkészítése, tálalása.

Konyhai kisegítő:

A szakácsok irányítás alatt dolgozó konyhai kisegítők feladata a szakácsok utasításainak megfelelően az ételek elkészítése, tálalás alapanyagok előkészítése és ez egységek rendjének, higiéniájának fenntartása. Ha jól főzöl, bírod a hajtást és nem veszíted el a türelmedet, ha pörögi kell, téged várunk csapatunkba!

Pultos:

Vendéglátóegységeinkben az elkészült ételek kiadása, értékesítése, az egyéb termékek (kávé, üdítő, alkoholos italok, jégkrém) értékesítése, a készletkezelő program és a pénztárgépek precíz kezelése a feladat. Türelem, mosoly, tisztesség és némi matematika a munkakör betöltésének a feltétele.

Mosogató:

Az egyik legfontosabb háttéremberünket keressük, hogy minden edényünk, tányérunk és poharunk illetve egyéb eszközeink tisztán várják, hogy a konyha dolgozói kézbe vegyék őket, vagy a vendégeink asztalára kerüljenek. Tisztaság, nagy munkabírás, az egyhangúság elviselése, precizitás és nyitottság az elvárásunk veled szemben, ha ebben a munkakörben szeretnél nálunk dolgozni.  

Takarító:

A tisztaság és higiénia a legfontosabb mutatói egy hely színvonalának, munkatársai odafigyelésének.

A Élményfalu szálláshelyeinek, vendéglátóegységeinek, programhelyszíneinek, szabadtéri területeinek, szociális blokkjainak a takarítására és rendben tartására keresünk önállóan dolgozni képes, rend- és tisztaságszerető, nagy munkabírású kollégákat. Ha szereted a rendet és a tisztaságot és nem vagy elkényeztetve, várunk a csapatukba – rendfenntartónak

Élményfelelős:

A vendégeink fogadása, a part rendjének a fenntartása, az attrakciók és a vendégek számára nyújtott szolgáltatások felkészültséget, kitartást és olykor sok-sok türelmet igényelnek. Máshol talán animátorokat keresnének vagy játékmestereket, de nálunk annyira sok a tennivaló, hogy erre kitaláltunk egy általános feladatkört. Nálunk az élményfelősök dolga, hogy minden eszköz minden nap műszakilag ellenőrzött és tiszta legyen, és vendégek úgy érezzék magukat, mintha valóban körülöttük forogna a világ. Pénztár, adminisztráció, takarítás, játékvezetés, szabályok betartatása belépők ellenőrzése mind, mind e csapat tagjainak a feladata. S hogy ne legyen unalmas a feladat ezek a munkakörök folyamatosan változnak.

Vízpart/ vízközeli munkahelyet keresel, ahol embereke között lehetsz a friss levegőn.

Nálunk a helyed!

Parancsnok/ Játékvezető – Harcmező:

Egyik legnépszerűbb csapatok számára kínált programunk a Harcmező kiképző központ. Itt főleg paintball és airsoft csatákat játszunk végig, de lehetőség van archery tag íjász játék megszervezésére, vagy laser tag küldetések végrehajtására is. A területen célba lövés gyakorlására is lehetőség van airsoft fegyverekkel és íjakkal.

Téged keresünk, aki profi játékos vagy, ismered a fegyvereket, eszközöket, a biztonsági szabályokat, amiket be is tudsz tartatni. Képesnek kell lenned parancsnokként irányítani a csapatok működését és kézben tartani a fegyverek szabályos használatát. A Harcmező irányításán kívül a gyerekek számára szervezett felderítő tábor lebonyolításában is fontos szerepet szánunk neked.

Vitorlás/ szörf oktató:

A Tisza-tó Sarudi. medencéjében építjük a Tisza-tó új vitorlás bázisát.

Olyan oktatót/ edzőt/ vitorlázni tudó és szerető munkatársat keresünk, aki tudását képes átadni mások számára és van türelme ahhoz, hogy keze alól engedély nélküli hajók vezetésére képes tanulók kerüljenek ki. A feladat rendkívül változatos; egyéni képzések lebonyolítása, csoportos vitorlás képzések megvalósítása, vitorlás versenyek rendezése, hajók karbantartása és ellenőrzése.

Ezen kívül kiemelt feladat a gyerekek számára szervezett Tisza-t Sail Gyerek- vitorlástáborok lebonyolításában történő részvétel.

Evezős edző:

Kelet- Magyarország új vízisport központját és evezős bázisát építjük az Élményfaluban, Sarudon.          

Várjuk olyan evezős edzők/ oktatók/ evezni tudó- és azt a tudást átadni képes fiúk- lányok jelentkezését, aki segít nekünk abban, hogy egyre több emberrel ismertessük meg azt a különleges mozgást és élményt, amit a sportok közül egyedül az evezés képes nyújtani.

Túravezető:

Jól ismered a Tisza-tavat? Történetét, területeit, nádasait, csatornáit és természetvédelmi területeit?

Szívesen mutatod meg azt a varázslatos tájat másoknak? Biztonságosan kezeled, a kajakokat, kenukat, motoros csónakokat?

Házigazdákat keresünk, akik a hozzánk látogató vendégeknek élőben mutatják be a Tisza-tavat. Együtt kalandoztok velük, meséltek nekik és szakszerűen mutatjátok be a tó élővilágát, miközben vigyáztok a gondjaitokra bízott Vízenjárókra.

Lovasoktató:

Az Élményfalu egyik legállatibb programja a HUCULUDVAR LOVASKÖZPONT.

Ha szereted és ismered a lovakat, van lovasedzői vagy lovasoktatói végzettséged vagy lenne kedved megszerezni azt, mi örömmel fogadunk csapatunkba, hogy meglévő kollégáinkkal együttműködve a hét minden napján biztosítani tudjuk a lovaglás lehetőségét vendégeink számára.

Horgászvezető:

A Tisza-tó Fishing programunk keretében a Tisza-tó első Horgászturisztikai központját szeretnénk felépíteni Sarudon.

Ehhez megvannak a megfelelő szállásaink, csónakjaink, lakóhajóink, horgászeszközeink, etetett helyeink, de az ide érkező horgászok számára a sikert, az idegenvezetést, a vízterület bemutatását és a jól bevált módszerek megtanítását horgászvezetőkre szeretnénk bízni. Nem húshorgászokat szeretnénk nevelni. A halfogás élményét a Tisza-tó felfedezésének örömét és a tanulás lehetőségét szeretnénk biztosítani az ide látogató horgászok számára. Ha ismered a Tisza-tavat, ha sikeres és türelmes horgásznak tartod magad, és nem okoz számodra gondot, hogy oktatója és beszélgetőpartnere legyél idegen vendégeknek, szeretettel várunk a csapatunkba.

Hivatásos hajóvezető:

Szezonális munkára keresünk hivatásos hajóvezetői végzettséggel rendelkező munkatársat személyszállítás, hajótúrák, banánozás és egyéb hajós programok lebonyolítására.

Rólunk

Az Élményfalu csapata egy kicsi, de mindenre elszánt csapat. Hisszük, hogy értéket tudunk teremteni a magyar emberek, a magyar vidék számára. Szeretnénk egy vonzó turisztikai programcsomagot kínálni.