TISZA-TÓ AQUAGLIDE VÍZIJÁTSZÓTÉR JÁTÉKSZABÁLYZAT

 1. A Vízijátszótér igénybevétele külön belépő megvásárlásához kötött. Azon kizárólag érvényes belépő birtokában, nyitvatartási időben, a játékmesterek engedélyével, a Játszótér szabályainak megismerését és elfogadását követően szabad tartózkodni.
 2. A Vízijátszótér igénybevétele fokozottan veszélyes tevékenység, ezért azt mindenki kizárólag saját felelősségére veheti igénybe. Az üzemeltető jelen szabályzatban felhívja az igénybevevők figyelmét a tevékenység veszélyeire, a betartandó előírásokra, melynek tudomásulvételét a játszótársak írásban, a felelősségvállalási nyilatkozat kitöltésével és aláírásával igazolnak. Ezzel az üzemeltető mentesül minden ezek ellenére bekövetkező esetleges baleset következményei alól.
 3. A Vízijátszótéren tartózkodni kizárólag az üzemeltető által biztosított mentőmellényekben lehet.
 4. A Vízijátszótér igénybevétele kizárólag 110 cm és 210 cm közötti magasságú vendégek számára megengedett. Ezen méretek alatti és feletti vendégek még saját felelősségre sem vehetik igénybe.
 5. A vendégek kizárólag mezítláb, vagy a bérelhető neoprén zokniban tartózkodhatnak a játéktérben, fürdőruhájukon kívül semmilyen ékszert, szúró- vágó eszközt, vagy a játékok felületén sérülést okozni képes tárgyat nem vihetnek magukkal. Ugyancsak tilos étel, ital és egyéb használati tárgy játéktérbe vitele.
 6. A játszóteret igénybevevők a játéktérre rágógumit nem vihetnek magukkal. A rágó a játék felületét tönkreteszi, azért annak a játékra felvitelét szándékos károkozásnak tekintjük, és a rágózó résztvevő a játéktérből kitiltható. Szándékos rongálás esetén az üzemeltető jogosult eljárni az elkövetővel szemben.
 7. Tilos a játéktéren minden erőszakos tevékenység. A játék során mindenki köteles vigyázni játszótársai testi épségére. Mindennemű durvaság, verekedés a játék élvezetének szándékos megzavarása a játéktérről való azonnali kitiltással jár.
 8. Kérjük Játszótársainkat, figyeljenek egymásra. Ha bármilyen sérülést, rendellenességet észlelnek, játszótársukat nem találják, azt haladéktalanul jelezzék a játékmestereknek!
 9. A Vízijátszótér nem ugrótorony. Mivel természetes vízbe épült azt attrakció és a rögzítéséhez horgonyokat helyeztünk a játékok alá, ezért kérjük, ne ugorjanak fejest a játékokról a játéktér belseje felé, ne ússzanak, ne merüljenek az attrakció elemei alá.
 10. Mivel a mellényekben a mozgás korlátozott, ezért fokozattan figyeljenek arra, hogy ne préseljék be magukat az egyes elemek közé, ne merüljenek az elemek alá, ne húzzák le társaikat, mert ez fulladáshoz vezethet.
 11. Beteg, fertőző- vagy bőrbetegségekben szenvedő, lázas, bódult vagy láthatóan viselkedésében korlátozott személyek a Vízijátszóteret nem vehetik igénybe.
 12. A pálya elkerített területére a Park eszközein kívül kizárólag a Part felől szabad lépni. A parkba kívülről TILOS a bejutás.
 13. A kísérők és a várakozók a Vízijátszótér erre a célra kialakított várakozó területén tartózkodhatnak, ahol higiéniai okokból kizárólag helyben vásárolt termékek fogyaszthatók. Az attrakció igénybevétele órás blokkokban történik. A résztvevők az 1 órás időtartam alatt bármikor kijöhetnek a játéktérből és visszamehetnek oda, de a játékmester játékidő végét jelző jelzésére köteles haladéktalanul elhagyni a park területét. Az üzemeltető tájékoztatja a vendégeket, hogy előfoglalási rendszert működtet, ezért a park igénybevétele nem mindig érkezési sorrendben történik. A park időszakosan zártkörű rendezvényeknek is otthont ad, ilyenkor külső vendégeket fogadni nem tudunk. Ezen programokról előzetesen tájékoztatjuk vendégeinket a 13. www.elmenyfalu.hu oldalon.
 14. Kérjük fokozottan figyeljenek saját és játszótársaik értékeire. Értékmegőrzést nem vállalunk, az értéktárgyakért semmilyen felelősséget nem vállalunk.
 15. A Vízijátszótéren egy időben több korosztály tartózkodik. A Park felépítésekor igyekeztünk tekintettel lenni minden korosztályra és az életkornak megfelelő élményekre, de kérjük a Játszótársakat, hogy a kisebbek számára is biztosítsák az óriás elemek igénybevételét. Kérjük Önöket, fokozottan figyeljenek társaikra, a kisebbekre! Ne lökdössék egymást, ne ugorjanak egymásra és ne sajátítsák ki az egyes játékokat. Így reményeink szerint mindenki jól fogja magát érezni a Vízijátszótéren töltött 60 perc alatt.
Ezt a szabályzatot az Önök érdekében állítottuk össze, azért, hogy valóban Élményekkel távozzanak tőlünk. Kérjük Önöket, tartsák be az ebben leírtakat. Nyitottak vagyunk az Önök ötleteire, javaslataira, hogy legközelebb is ellátogassanak hozzánk!