Kövess minket:

Programok, aktualitások

Legyél naprakész

III. Élményfalu Országos Nádas Kupa Optimist Regatta - 2022.08.15-08.18.

III. Élményfalu Országos Nádas Kupa Optimist Regatta - 2022.H, Aug. 15.–Aug. 18.

Mindig boldogok vagyunk, ha gyerekeknek mutathatjuk meg a Tisza-tó szépségét és a Sarudi – medence egyediségét.

Rutai Andrea érdeme, hogy a vitorlás sport felfigyelt a Tisza-tóra és, hogy országos versenyt rendezhettünk a Sarudi- medencében.

Andi volt az első, aki elhitte, hogy a Tisza-tó ideális kishajós vitorlás víz, s meggyőzte az Optimist osztályszövetséget, hogy jöjjenek el hozzánk egyszer megnézni mit is rejt magában a Tisza-tó. Így fedezték fel a legfiatalabb vitorlázók az ország legfiatalabb vitorlás vizét…

2022-ben immár harmadik alkalommal fújja össze a szél Sarudra a NÁDAS KUPA keretében az ország legfiatalabb vitorlázóit.

2021-ben rekod számú versenyző, 67 kis OPTIMIST versenyző edzett és mérte össze a tudását a Tisza-tavon.

Az idén még nem lesz SARUDI csapat a versenyzők között, de bízunk abban, hogy 2023-ban már a Tisza-tó Sail versenyzői is itt lehetnek és megmérettethetik magukat ebben az igen izgalmas és látványos versenyben.

Minden klub versenyzőit szeretettel várjuk Sarudon, s természetesen nagyon örülünk annak, ha a Magyar Vitorlás Szövetség vezetői is ellátogatnak hozzánk.

Azt megígérjük a résztvevőknek, hogy a szokásos programok az idén sem fognak elmaradni

A versenyzők és a klubok nevezése a VIHARBAN történik.

Szeretettel várunk minden versenyzőt és érdeklődőt!

Információ:

  • 06-30/9496-814
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Image

ÉLMÉNYFALU SARUD

A Tisza-tó szeretete nem lehet csupán üzlet. Szenvedély. Szeretet, Személyes elköteleződés. Egy élethosszig tartó küldetés ...