Megfáradtál az egész napos mozgás után?

Szálláshelyet keresel a Sarudon átélhető Kalandok közelében?

Kalandok és szállások egy településen belül!

Nem kell messze menned igényeidnek megfelelő szálláshelyet találni. Az Élményfalu fejlesztése során arra is figyeltünk, hogy a pihenésre szánt időt ne kelljen utazással töltenetek, a szálláshelyek és a sarudi szabadidős programok között ne legyen nagyobb távolság, mint 4 km.

Légy részese a falu életének!

Az Élményfalu egy falut igyekszik életre kelteni fejlesztéseivel. Szálláshelyeink részei a falu életének, hiszen nem egy új nyaralóbázist építettünk. Nem titkolt célunk, hogy szeretnénk újra megtölteni a falut élettel, hogy a vendégek közül egyre többen térjenek vissza hozzánk, s akár saját ingatlanokat is vásároljanak Sarudon.

is jöhettek, van számotokra helyünk!​

Gyertek akár családdal, barátokkal, csapatokkal, iskolai közösségekkel vagy munkatársaitokkal, mindenkinek van igényeihez és pénztárcájához szabott ajánlatunk!

A szálláshelyeink között vannak

  • kisebb vendégházak 2- 4 személy számára,
  • felújított vályogházakból kialakított Élményporták 4- 30 személy számára,
  • nagyobb csapatoknak építettük csapatbázisunkat ahol 20- 70 fő között tudunk elhelyezni közösségeket,
  • találtok a kínálatban ifjúsági tábort a Tisza-tó partján, ahol akár 130 főt is el tudunk helyezni és egyszerű szállásainkon
  • a természetet kedvelőknek természetesen van lehetőség kempingezésre- lakókocsi, lakóautó leállítására vagy akár sátorozásra is.

Matula Bázis – Ifjúsági- és Horgász Tábor, Kemping​

ADJUK ALÁTOK AZ ÉLMÉNYEKET
Földön, vízen és levegőben egyaránt!

Tudjuk, hogy nem aludni jöttök a Tisza-tóra.

Ezért is igyekszünk a lehető legtöbb aktív élményt összegyűjteni Sarudon az Élményfaluban a Tisza-tó Kalandbázisán.

Az Élményfalu szállóvendégeiként fürödhettek az élményekben!

Minden vendégünk számára INGYEN BELÉPŐT biztosítunk a KalandPartra, a Tisza- tó tengerpartjára.

Elérhetőbbé tesszük számotokra a sarudi élményeket!

Az Élményfalu saját szabadidős szolgáltatásaiból 10% kedvezményt biztosítunk számotokra

Gyertek többen, gyertek hosszabb időre!

Létszámtól vagy a foglalás hosszától függően további ÁRKEDVEZMÉNYEKET kínálunk számotokra

Elérhető

Halászsas ÉlményPorta

A Halászsas Porta az Élményfalu vízhez legközelebbi egyéni szálláshelye. Egy eldugott kis házikó, egy nyugalmas tér mellett, a Tisza-tó közelében. Az egyetlen olyan Élményportánk, ami nem parasztház, egykori építője egy kedves kis családi búvóhelynek szánta.

A fák árnyékában rejtőző kis házikó 2 szobából, egy konyhából, egy fürdőből és egy fedett teraszból áll. Az egyik szobában egy franciaágy, a másikban két szimpla ágy várja a megpihenni vágyókat. A konyhában egy kihúzható kanapé lehet egy nagyobb család ráadás szálláshelye.

Kis Kócsag ÉlményPorta

A Kis kócsag Porta Sarud központjában található. A lakóit kellemes falusias környezetben, teljesen felújított parasztház várja, az egyszerűség és a nyugalom jegyében. Kevesebb, mint 2 km- re a Kalandparttól, Sarud vízparti bázistól.

Elsősorban családi pihenések, baráti nyaralások helyszíneként ajánljuk. Parkolni ingyenesen a ház udvarán lehet. Az udvaron Diófa alatt lehet megpihenni.

A ház három apartmanból áll, melyek közül kettő egy közös konyhával kapcsolódik egymáshoz, a harmadik apartman egy kicsit elszeparáltabb egységként kínál nyugalmat pl. a kisgyerekes családoknak.

Nagykócsag ÉlményPorta

A Nagy Kócsag Porta az Élményfalu egyik legszebb, legszínesebb szálláshelye Sarud központjában található, nem messze a falumúzeumtól és a templomtól.

Ez a ház a minta mindegyik felújításra váró házunk számára. Tágas terek, hatalmas konyha/közösségi tér, s tágas fedett terasz, zárt udvar, parkolóhely várja a vendégeket. Falusias környezetben, teljesen felújított parasztház, az egyszerűség és a nyugalom jegyében. Kevesebb, mint 2 km- re a Kalandparttól, Sarud vízparti bázistól.

Szürkegém ÉlményPorta

A Szürke Gém Porta az Élményfalu legkülönlegesebb szálláshelye. Egy teljesen felújított parasztház, a falu központjában. Különlegessége a mérete, hiszen közel 200 nm a vendégek által használható fedett, zárt és fűtött terület. Az Élményporta klímáját a vastag vályogfalak, a nyugalmat a zárt udvar biztosítja. A Szürke Gém Portán 5 apartman várja a vendégeit, természetesen mindegyik saját fürdőszobával. Az épületben egy közel 70 nm-es közösségi teret is kialakítottunk, amiben berendeztünk egy konyhát is.

Jégmadár ÉlményPorta

A Jégmadár Porta az Élményfalu első felújított háza Sarudon.

A legkedvesebb szálláshelyünk. A parasztház a falu központjában található, nem messze a falumúzeumtól és a templomtól. Talán a legszebb kerttel rendelkező Élményportánk. Oko Kert, gyümölcsfák, halastó, kemence , kerti kiülő, fa játszótér, fedett napozórész, kültéri zuhanyzó és Barabáskővel burkolt udvar gondoskodik az itt pihenők kényelméről.

Tágas terek, hatalmas nyitható oldalakkal rendelkező konyha/közösségi tér, zárt udvar, parkolóhely várja a vendégeket. Falusias környezetben, teljesen felújított parasztház, az egyszerűség és a nyugalom jegyében. Kevesebb, mint 2 km- re a Kalandparttól, Sarud vízparti bázistól.

Bakcsó ÉlményPorta

A Bakcsó Porta az Élményfalu egyetlen olyan házunk, amelyik abban az állapotban várja a vendégeit, ahogy éveken át vidám vakációk színtere volt a gyerekek számára.

Ez a ház műemlék jellege ellenére, egy egyházi üdülőhelyként működött éveken keresztül. Az épület  magában hordozza a nyugalmat, a falusi élet hangulatát. Mindent eredeti állapotban hagytunk benne, csupán átfestettük és új bútorokkal rendeztük be.

Hatalmas vályogfalak adják a klímáját és csendes zárt kertje a nyugalmát. Ez a ház is a közös együttlétekhez lett régen kialakítva. Ámbitusos udvar, konyha, közösségi tér, udvarról is elérhető vizesblokk, kerékpártároló, zárt udvar, parkolóhely várja a vendégeket. Falusias környezetben, teljesen újszerű parasztház, kicsit több, mint 2 km- re a Kalandparttól, Sarud vízparti bázistól.

Búbos Vöcsök ÉlményPorta

A Búbos Vöcsök Porta az Élményfalu egyik leghangulatosabb szálláshelye nem messze Sarud központjától.

Ez a ház egy érintetlen kis szépség, külön kis kerttel, ami tele van gyümölcsfákkal. A vályog által nyújtott természetes klíma, a szőlővel befutott kerti pihenő és a házacska berendezésének tisztasága és egyszerűsége nyugalmat sugároz. Tágas terek, hatalmas konyha, kerti kiülő, zárt udvar, parkolóhely várja a vendégeket. Kicsit több, mint 2 km- re a Kalandparttól, Sarud vízparti bázistól.

Elérhető

Csapatbázis

A Csapatbázis az Élményfalu cégek, csoportok, csapatok és táborok számára fejlesztett bázisa. Sarud vízparthoz legközelebbi kőházakból álló szálláshelye. Jelenleg 12 db apartmanból álló egység, ahol a berendezés minden elemében megegyezik az Élményporták (felújított parasztházak) részleteivel, a padlótól a lámpákig.

Matula Bázis – Ifjúsági- és Horgász Tábor, Kemping

A Matula Bázis az Élményfalu Tisza-tóhoz legközelebbi szálláshelye. Elsősorban erdei iskolák, osztálykirándulások, edzőtáborok és nyári táborok számára ideális, illetve horgászok ideális bázisa a tavaszi, az őszi és a téli időszakban.

Túrázók, kerékpárosok is szívesen megpihennek a sarudi parton, és RETRO hangulatú csapatépítő programok szervezői is előszeretettel szervezik itt kisdobos és úttörő tematikájú programjaikat.

Elérhető

AlOne Boats 6.3 lakóhajó

Egy saját fejlesztésű megoldás azoknak, akik együtt szeretnének nyugovóra térni és ébredni a természettel. Az AlOne Boats hajóépítő manufaktúra kifejezetten a horgászok, fotósok és a zsúfolt vízpart elől elbújni kívánó természetszerető vendégeink számára építi ezt az alumínium csónakot, ami 2 fő számára kényelmes alvóhelyet és elégséges méretű nyitott fedélzetet biztosít.

Mivel a Tisza-tó víz felőli oldalán a térségünkben nem lehet építkezni, így ott szálláshelyeket sem lehet kialakítani. Erre hiányra igyekeztünk természet közeli megoldást találni a lakóhajóinkkal vendégeink számára.

További élményeink

A Tisza-tó mellett az egyetlen hely, ahol mindent egyben megtalál Strand, Étterem és Szállás.

Vízi-játszótér, több, mint 2400 négyzetméter alapterületen!

Célja egyedi kikapcsolódási és sportolási lehetőség biztosítása.

Tisza-tó

Tisza-tó

  • Más néven Kiskörei víztározó

Hosszúsága

  • 27 km, amivel hazánk második leghosszabb tava

Átlagos mélység

  • 1,3 méter, de a legmélyebb pontja 17 méter

Sarud

  • A Tisza-tó élményközpontja! Gyere és látogass meg minket!
Sarud Élményfalu ÖkoPort

Gyere és látogass meg minket!