Kövess minket:

Aprópolisz Sarud

Playmobil szerepjátszóház

A Tisza-tó első Playmobil szerepjátszóháza

Az Élményfalu létrehozása előtt  üzleti vállalkozásaink építése mellett évtizedek óta a gyerekek körül forgott az életünk. Évekig dolgoztunk azon, hogy Planetárium körfolyósóján létrehozzuk az ország első családi játszóházát, s amikor már azt hittük, hogy csak üres szlogen „ A legkisebb is számít”, kaptunk egy különleges lehetőséget Persányi Miklóstól és Zachár Istvántól.

Image

Állatkert játszóház + ZOO tábor

Megálmodhattuk és felépíthettük a Fővárosi Állat- és Növénykertben az Állatkert Játszóházat, az ország első olyan játszóházát, ahol nem hagyhatták ott a szülök a gyerekeiket, évente közel 100,000 játszótársunk keresett fel bennünket, a 2003- 2016 között saját beruházásban megvalósított Első Családi JátszadoZOO-ban. A 13 éven keresztül az ország legjobb játszóházaként jegyzett project az Állatkert Fejlesztésének lett az áldozata, s bár az volt a szándék, hogy a Biodóm területén építhetünk egy új gyerekparadicsomot, de ezt a lehetőséget elsodorta a változások szele. Azonban a mai napig kollégáink szervezik az ország legállatibb táborát, a ZOO TÁBORT az Állatkertben.
Image

Pólus Játszóház

Közben a Pólus Centerben felépíthettük az ország első ÖKO Játszóházát, ami több éven keresztül szerzett játékos örömöket a vásárlók gyerekinek. Miután az Állatkert Játszóház helyén cápa ovi épült, a sors egy különleges fintoraként, mi a bezárt játszóház megálmodói nyertük el a HELYÜNKRE TERVEZETT új játszóház koncepciójára és tervezésére kiírt tendert. Így a MesePalota, az Állatkert új gyerekprogramja is a mi elképzeléseink alapján került megtervezésre...

Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani. ( George Bernard Shaw )

2015-ben egy különleges lehetőséget kaptunk az élettől, a bezárt Állatkert Játszóház helyett.
Szinte a mai napig felfoghatatlan, hogy Gyöngyösi Gábor, a Piatnik Hungária ügyvezetőjének támogatásával a Playmobil, a világ egyik legnagyobb játékgyára a világon egyedül számunkra biztosította azt a EGYEDI lehetőséget, hogy saját elképzelések, saját tervek alapján, saját kivitelezésben megépítsünk Magyarországon egy olyan projectet, ami nem a Playmobil tulajdona, de a Playmobil engedélyével és támogatásával valósult meg, s jogosult használni Playmobil nevet.

Aprópolisz

A tervek 2016. májusában váltak valóra, amikor a Biatorbágyi Premier Outletben megnyithatta kapuit az Aprópolisz Szerepjátszóház, a világ első Playmobil játszóvárosa. A lehetőségért, az együttműködésért örökké hálásak leszünk Imre Csabának. 

Támogatok mindent, ami képes elmozdítani a gyerekeket a PlayStation-től vagy a Gameboy-tól. Az ilyesmi már önmagában is egy kész csoda. (Gary Oldman )

Amikor az Élményfalu ötlete megfogalmazódott a fejünkben 2014- ben, az volt az elképzelésünk, hogy Sarudot csak a gyerekek nevetése és a számura szervezett programok segítségével tudjuk életre kelteni, felvirágoztatni, megkülönböztetni a Tisza-tó más településétől. Bíztunk abban, hogy ismerjük a gyerekek és szülők igényeit, és egy különleges természetközeli világ vonzóvá tehető számukra. Abban bíztunk, hogy a Játszóházaink vendégei és a Zoo Tábor lelkes táborZOOi, kíváncsiak lesznek a virtuális világ ellenpontjára, az ország egyik legszebb vízparti vidékére…
Image

Az Élményfalut elsősorban a gyerekeknek építjük

Nekik szeretnénk megőrizni az értékeket, nekik szeretnénk segíteni játszva felfedezni a világot. 
S persze a játékos kedvű felnőtteknek, akik nem csupán aludni éreznek a Tisza-tóra. Igyekszünk a lehető legtöbb módon becsempészni a projectjeinkbe a JÁTÉKOT. A Sulyom Étteremben külön egységként egy játszóházban berendezett étteremszárny várja az együttjátszani vágyókat, a KalandParton a játéklehetőségek tucatjai szórakoztatják a gyerekeket.

Az ország első vidéki Playmobil szerepjátszóháza

A folyamatos fejlesztéseink mellett, eddig az Élményfaluban sem tudtunk programot ajánlani a gyerekeknek, ha rossz az idő, ha esik az eső vagy vége a fürdőszezonnak. Kühtreiber Józsefnek, a Playmobil hazai képviselőjének támogatásával azonban új lehetőséggel gazdagodik Sarud, hiszen a falu központjában található VARSA ÉlményPorta a Tisza-tavi Horgászmúzeumon és HuculUdvar Lovasközponton kívül egy új gyerekkörpontú egységgel is kiegészül.
Image

APRÓPOLISZ SARUD

Az Élményfaluban nyitja meg 2022 nyarán kapuját a Tisza-tó első Playmobil Szerepjátszóháza az APRÓPOLISZ Sarud. A célunk a játszóház megnyitásával, hogy egy újabb játékos lehetőséggel bővítsük a gyerekek szórakozási és játékos lehetőségeinek a számát. A sarudi Aprópolisz a Premier Outletben található szerepjátszóház kistestvére lesz, igényes játéktérrel, minőségi játékokkal, és a már megszokott „szülőmegőrzővel”, ahol lehetőség lesz egy szelet sütemény és egy üdítő elfogyasztására is játék közben.

Az APRÓPOLISZ Sarud építéséről folyamatosan beszámolunk.
Addig is ajánljuk figyelmetekbe a már működő játszóházunkat Biatorbágyon, a Preimer Outletben.
(www.apropolisz.hu)
Image

ÉLMÉNYFALU SARUD

A Tisza-tó szeretete nem lehet csupán üzlet. Szenvedély. Szeretet, Személyes elköteleződés. Egy élethosszig tartó küldetés ...