Kövess minket:

EGYÉLSARUDIT! BISZTRÓ

A KALANDPART MELEGKONYHÁS ÉTTERME

EgyélSarudit! Bisztró
A KalandPart melegkonyhás étterme

Az EgyélSarudit! Bisztró Melegkonyhás étterem a Kalandpart mentett oldalán, a Tisza-tó gátkoronájának lábánál található. Fedett terasza a KalandPart egyik legegyedibb épülete, messziről látható és semmi mással össze nem téveszthető.

A KalandPart vendégei a gáton átvezető lépcsőkön érkezhetnek meg hozzánk, még a bringások a gátról levezető aszfalt úton, ahol több tucat kerékpártárolóval várjuk őket.

Image

A teraszunk alatt vagy a terasz körül található szaletlik alatt helyben van lehetőség a frissen készült ételeink elfogyasztására. Az EgyélSarudit! Bisztró ételeit környezetbarát csomagolásba tálaljuk számotokra. Megköszönjük, ha az üvegeket a rekeszekbe rakjátok, hogy azok újra forgalomba hozhatók legyenek.

Ha nem csak úgy futtában szeretnél valamit enni, akkor szeretettel várunk a KalandPart melegkonyhás éttermében, ahol levesekkel, a legnépszerűbb frissensültekkel, a Tisza-tó partján csak nálunk kapható CIGÁNY ételekkel és helyben sült pizzákkal csillapíthatod éhségedet.

Előzetes megrendelés esetén vállaljuk helyi csoportok vagy nagyobb társaságok menü rendszerű vagy Á la cart kiszolgálását. (Megrendelés: +36-30/377-2211; rendeles@egyelsarudit.hu)

Az EgyélSarudit! italválasztékában az üdítőkön, sörökön, fröccsökön kívül röviditalok is megtalálhatók. Az Algida jégkrémeit itt is megtaláljátok.

Nyitva tartási idő (időjáráshoz igazodva):

Az EgyélSarudit! Bisztró Melegkonyhás Étterem egész évben, hét minden napján vár Benneteket.

Nyitvatartás:

Péntek: 12:00 - 17:30
Szombat, Vasárnap: 10:00 - 17:30

Fontos!

  • Az EgyélSarudit! Bisztró vendégtere NEM DOHÁNYZÓ terület.
    Dohányozni kizárólag a gátkoronán kijelölt dohányzóhelyeken szabad.
  • Az EgyélSarudit! Bisztró Készpénzmentes egység.
    Vagy bankkártyával, vagy a helyben kiváltható HELLO PAY kártyákkal fizethetsz.
  • Az EgyélSarudit! Bisztró Melegkonyhás éttermünkben REpoharakat használunk és szűrt Tisza-tó vizet kínálunk, a környezetvédelmet szem előtt tartva.
  • Az EgyélSarudit! Bisztró kutyabarát hely.

Jó étvágyat kívánunk, szeretettel várunk!
Image
Image
Image

EgyélSarudit! Bisztró
3386 Sarud, KalandPart

ÉLMÉNYFALU SARUD

A Tisza-tó szeretete nem lehet csupán üzlet. Szenvedély. Szeretet, Személyes elköteleződés. Egy élethosszig tartó küldetés ...