Kövess minket:

Tisza-tavi nyári gyerektáborok

Az élményfalu természetközpontú gyerektáborai

Tisza-tavi nyári gyerektáborok, Sarudon

Táboraink 7- 14 éves korú gyerekek számára

Az Élményfaluban egyedi környezetben szervezünk különleges táborokat, kiváltságos gyerekeknek.

Mi, az Élményfalu vezetői közel 20 éve foglalkozunk gyerekprogramok szervezésével. Az elmúlt évek alatt több játszóházat építettünk (Állatkert Játszóház, Pólus Játszóház) és üzemeltetünk jelenleg is (Aprópolisz Szerepjátszóház - Premier Outlet).

Tematikus Élménytáboraink alapját a Fővárosi Állat- és Növénykertben 2003 óta szervezett ZOO TÁBOROK során szerzett tudás, és a Sarudon 2014 óta lebonyolított Utánam Srácok! tematikus táborok tapasztalata adja. Az elmúlt évek alatt több ezer gyerek vakációját varázsoltuk különleges, természetközeli élménnyé .

Legyen szó akár saját szervezésű élménytáborainkról, vagy Partnereink számára kidolgozott „zártkörű” céges VIP gyermektáborainkról, garantáljuk azt, hogy a nálunk töltött idő különleges emlék lesz a gyerekek számára, s a szülők is nyugodtak lehetnek, hiszen jó kezekben, biztonságban tudhatják a gyerekeiket.

Az Utánam Srácok!  tematikus táboraiban ezt a tapasztalatot ötvözzük a Tisza-tó egyedi adottságaival, az Élményfalu aktív élményeinek sokaságával, a település és a környék látnivalóival, játékkal és a táborok tematikájához illeszkedő szakmai programmal mindezt kedves, gyakorlott táborvezetők irányításával.

Az Utánam Srácok! Élménytáborok prémium táborok.

Értéket közvetítünk a gyerekeknek és különleges élményeket garantálunk számukra.

Szeretettel várjuk jelentkezéseteket kiscsoportos táborainkba!

"Utánam Srácok!” Élménytáborok
Olyan táborokat igyekszünk évről- évre szervezni 2014- óta a Tisza-tó legszebb településén, Sarudon és legnagyobb medencéjének a partján, ahová anyaként én is bármikor elengedném a gyerekemet."

Tisza-tó Fishing Finomszerelékes Horgásztábor egy békéshalas tábor, melynek programját több éves tapasztalatunk alapján állítottuk össze úgy, hogy a gyerekek számára tudást és természetben átélhető sokszínű, aktív élményeket kínáljunk az Élményfaluban, Sarudon.
További információ

Tisza-tó Fishing Pergető Tábort a már horgász alapismeretekkel rendelkező, orsós botot jól kezelő gyerekek számára ajánljuk, akik tudnak úszni és kellően türelmesek és kitartók ahhoz, hogy órákon át dobáljának műcsalijaikkal egy csónakból- s persze szeretnének ragadozóhalakat zsákmányul ejteni.
További információ

A táborunkban elsősorban kisméretű hucul lovakkal dolgozunk, akik jellemüknél fogva ideálisak a gyerekek oktatására. A táborban résztvevő gyerekek megismerkednek és megbarátkoznak a tábor főszereplőivel- a hucul lovakkal

További információ.

Megoldást kínálunk a gyerekek tartalmas vakációjára - a természetben! „Utánam Srácok” – Céges VIP Élménytáborok a Tisza-tó partján.Az Élményfalu Sarud, a Tisza-tó talán legtapasztaltabb táboroztató csapatának szervezésében.

További információ

A Kalandparton található komplex szolgáltatási hátteret tudjuk mi felajánlani mindenki számára, aki természetközeli, élménydús időtöltést szeretne biztosítani a gondjára bízott közösségeknek.
További információ

ÉLMÉNYFALU SARUD

A Tisza-tó szeretete nem lehet csupán üzlet. Szenvedély. Szeretet, Személyes elköteleződés. Egy élethosszig tartó küldetés ...