Kövess minket:

Utánam Srácok! - Élménytáborok

Az élményfalu természetközpontú gyerektáborai

Élménytáborok

Az Élményfaluban nem hétköznapi környezetben szervezünk nem hétköznapi táborokat, nem hétköznapi gyerekeknek. Legyen szó akár saját szervezésű táborokról, vagy Partnereink céges VIP gyermekprogramjairól. Tematikus Élménytáboraink alapját a Fővárosi Állat- és Növénykertben 2003 óta szervezett ZOO TÁBOROK során szerzett tudás, és a Sarudon 2014 óta lebonyolított táborok tapasztalata adja. Ezt a különleges „alapot” színesítjük az Élményfalu aktív élményeinek sokaságával, a környék látnivalóival, játékkal és a tematikához illő programmal. Az Utánam Srácok! Élménytáborok prémium táborok. Értéket közvetítünk a gyerekeknek és különleges élményeket garantálunk számukra.

Tisza-tó Fishing Finomszerelékes Horgásztábor egy békéshalas tábor, melynek programját több éves tapasztalatunk alapján állítottuk össze úgy, hogy a gyerekek számára tudást és természetben átélhető sokszínű, aktív élményeket kínáljunk az Élményfaluban, Sarudon.
További információ

Tisza-tó Fishing Pergető Tábort a már horgász alapismeretekkel rendelkező, orsós botot jól kezelő gyerekek számára ajánljuk, akik tudnak úszni és kellően türelmesek és kitartók ahhoz, hogy órákon át dobáljának műcsalijaikkal egy csónakból- s persze szeretnének ragadozóhalakat zsákmányul ejteni.
További információ

A táborunkban elsősorban kisméretű hucul lovakkal dolgozunk, akik jellemüknél fogva ideálisak a gyerekek oktatására. A táborban résztvevő gyerekek megismerkednek és megbarátkoznak a tábor főszereplőivel- a hucul lovakkal

További információ.

Közel 40 vitorlás hajóval. Ezen a közvetlen vízparti bázison várjuk azokat a vitorlázni vágyó gyerekeket, akik el szeretnék sajátítani a vitorlázás alapjait (s akiknek szülei elhiszik, hogy vitorlázni nem csak a Balatonon lehet).
További információ

Megoldást kínálunk a gyerekek tartalmas vakációjára - a természetben! „Utánam Srácok” – Céges VIP Élménytáborok a Tisza-tó partján.Az Élményfalu Sarud, a Tisza-tó talán legtapasztaltabb táboroztató csapatának szervezésében.

További információ

A Kalandparton található komplex szolgáltatási hátteret tudjuk mi felajánlani mindenki számára, aki természetközeli, élménydús időtöltést szeretne biztosítani a gondjára bízott közösségeknek.
További információ

ÉLMÉNYFALU SARUD

A Tisza-tó szeretete nem lehet csupán üzlet. Szenvedély. Szeretet, Személyes elköteleződés. Egy élethosszig tartó küldetés ...