Kövess minket:

Élmények Sarudon a Tisza-tó partján

SLOW LIVING - LASSULJ LE NÁLUNK!

Különleges vidéken köszöntünk!

A Tisza-tó igazi vadvízország, ami teljesen csak a víz felől fedezhető fel. Sarud ennek a csodálatos vízivilágnak a középpontjában helyezkedik el. Egyedisége, hogy itt szinte áll a folyó és áramlik a tó.
A Tisza-tó gátkoronáján vezető kerékpárút az év kerékpárútja ja lett 2021-ben.
Ez a siker nem véletlen, hiszen az ország második legnagyobb tava mellett kanyargó aszfaltcsík, az egyik legszebb és legbiztonságosabb kerékpárútja az országnak, amit egyre többen fedeznek fel.
További információ
A Tisza-tó az ország talán legjobb természetes horgászvíze. Egy folyó ami áll, egy tó ami folyik, amit patakok táplálnak és aminek a vize csatornákon keresztül folyik el távoli területekre. Egy mesterséges tó, amit birtokába vett a természet.
További információ
A Sarudi- medence partján, az Élményfaluban hiszünk abban, hogy a Tisza-tó jövője a SPORTOKBAN rejlik. Ezért szervezünk mi saját magunk is többféle sportversenyt, és adunk helyet és támogatást a Sarudot bázisává választó sportszervezőknek.
További információ
Sokakban a mai napig az a tévhit él, hogy vitorlázni csak a Balatonon lehet…Az Élményfalu Sarud tervezésekor kiemelt feladatunknak tekintettük, hogy kihasználva a Sarudi- medence adottságait itt építsük fel Magyarország új kishajós vitorlás központját.
További információ

Az elmúlt évek alatt igyekeztünk folyamatosan fejleszteni az infrastruktúránkat, hogy azzal a gondtalan kikapcsolódástokhoz hozzájárulhassunk. Érkezhetsz hozzánk akár saját felszereléssel, de mindent megtalálsz ahhoz, hogy helyben bérelhető eszközökkel fedezd fel a Tisza-tavat!
További információ

Az Élményfalu Sarud, a Tisza-tó Aktív és Ökoturisztikai Központja egy csodahely a Sarudi- medence partján. Egy valódi rekreációs és aktív outdoor központ a Tisza-tó szívében, a Természetben.
További információ
HuculUdvar Lovasközpont egy emberi léptékű családi lovarda. Az oktatásra és lovaglásra jól betanított, nyugodt, nagy teherbírású, egészséges vizsgázott lovakat biztosítunk számodra!
További információ

Sarud, az élményfalu

Az Élményfalu elkötelezett célja a falusi élet értékeinek, hagyományainak megőrzése, a természet megóvása és olyan élmények biztosítása az ide látogatóknak, amelyekre garantáltan jó lesz visszaemlékezni.

Strandolj, ugrálj vagy mássz falat a KalandParton, lovagolj Hucul lovakon, vitorlázz, kerékpározz vagy bérelj más sporteszközöket, fedezd fel a természetet, ha pedig elfáradtál, pihenj meg nálunk.

ÉLMÉNYFALU SARUD

A Tisza-tó szeretete nem lehet csupán üzlet. Szenvedély. Szeretet, Személyes elköteleződés. Egy élethosszig tartó küldetés ...