Kövess minket:

TISZA-TÓ FISHING

AZ ÉLMÉNYFALU HORGÁSZTURISZTIKAI PROGRAMJA

Szeretettel várunk benneteket a nagy halak természetes birodalmában!

Kapásból a legjobb az Élményfaluban

A Tisza-tó az ország talán legjobb természetes horgászvíze. Egy folyó ami áll, egy tó ami folyik, amit patakok táplálnak és aminek a vize csatornákon keresztül folyik el távoli területekre. Egy mesterséges tó, amit birtokába vett a természet. Egy zsilippel kettéosztott meder, ahol a felvíz és az alvíz között akár 10 méteres szintkülönbség is lehet. Több mint 50 féle halfaj, több, mint 127 km 2 területen, csatornákkal, szigetekkel, növénytakaróval tagolva, természetvédelmi területekkel tarkítva, minden évszakban izgalmas horgászkalandokat kínálva.

A rejtélyek tava, a nagy halak birodalma

20 méter körüli gödrök, bedőlt fák, elárasztott mezők, derékba vágott erdők. Nádasok, gyékényesek, védett holtágak, régi folyómedrek és végetlen medencék.
Ez a Tisza-tó. Ezernyi búvóhely a 80 kiló fölött harcsák, a 20 kiló fölötti pontyok, a 10 kiló fölötti csukák és süllők számára. Csodálatos compók, mohó balinok lakóhelye ez a táj, ahol életre szóló élményeket találhatnak a finomszerelékes horgászok és a küszöket aprító gyerekek is.

Tisza-tó Fishing - Élmény velünk a horgászat

SZOLGÁLTATÁSAINK

Lakóhajók
Az AlOne Boats Lakóhajókat, melyek kizárólag az Élményfaluban bérelhetők. Közel 15 nm mobil élettér, elhúzható hátsó fedélzetfedés, 2 ember számára kényelmes fekhely, 10 le-s környezetbarát motor, BIO WC és gázmelegítő egy teljesen alumíniumból készült, biztonságos lakóhajóban.
Amíg te horgászol…
A vízparton töltött csöndes, mozdulatlan órák nem mindenkit szórakoztatnak. Általában nem könnyű megtalálni az egyensúlyt a horgászattal töltött idő és a családi programok között. Kivéve, ha a horgász és családja is egy helyen hódolhat hobbijának.  Az Élményfalu szabadidős programjait úgy állítottuk össze, hogy amíg te horgászol a család többi tagja is vidáman töltse náluk napjait. Milyen programokat is kínálunk a horgászáson kívül? Strandolás, Vízijátszótér, Trambulinpark, Kötélpálya, Mászóbázis, Túrák, Kirándulások, Kisállatkert, Óriás akvárium, Vízisportok, sok-sok játék…

Területi engedélyek forgalmazása

Bogrács és tűzifa biztosítása

Csalik, horgászfelszerelés

Csomagmegőrzés

Ételek, italok horgászhelyre szállítása

Parkolás

Halpucolás, Hűtő bérlés

Horgászversenyek szervezése

Ajánlott programok

Tisza- tó Fishing Horgász hétvége (Szombat- Vasárnap ) 2 éjszaka

Tisza- tó Fishing Horgász hétvége (Szombat- Vasárnap ) 2 éjszaka

Egy szabad hétvége a természetben? Pihend ki az egész heti rohanás fáradalmait, és ajándékozd meg magad egy hétvégi vízparti levezető programmal. Mindent biztosítunk a horgászáshoz (szállás, ellátás,csónak, parkolás – igény esetén horgászvezető)
Tisza-tó Fishing Pergető nap - Horgászvezetővel

Tisza-tó Fishing Pergető nap - Horgászvezetővel

Gyors kalandok és eseménydús horgászatok a pergetés kedvelőinek. Van egy szabad napod és éppen zavarosodik a víz? Vagy csak kiszellőztetnéd a fejed a természetben? Ugorj le hozzánk nyugodtan, tőlük mindig az élményekhez vezet az út.
Tisza-tó Fishing – a legjobb horgász 7 – (Vasárnaptól – vasárnapig)

Tisza-tó Fishing – a legjobb horgász 7 – (Vasárnaptól – vasárnapig)

A Tisza-tó felfedezéséhez idő kell. S idő kell ahhoz is, hogy átadd magad a horgászás nyugodt- izgalmának. A várakozásnak, a stratégiának, a sikeres csalik megtalálásának. Gyere el hozzánk, és találd meg nálunk a saját természetedet.
Tisza-tó Fishing Lakóhajós kalandok

Tisza-tó Fishing Lakóhajós kalandok

Hajózz ki a rohanó világból. Ha megteheted, hogy pár napra hátra hagyod a civilizációt, lakóhajóinkkal több napra is búvóhelyet kereshetsz magadnak a Tisza- tó neked tetsző vidékén

Hírek a vízről

Sarudi mini meteorológiai állomás

ÉLMÉNYFALU SARUD

A Tisza-tó szeretete nem lehet csupán üzlet. Szenvedély. Szeretet, Személyes elköteleződés. Egy élethosszig tartó küldetés ...