Kövess minket:

SULYOM TÁJÉTTEREM

A TISZA-TÓ ÉTELSTÍLUS TEREMTŐ KONYHÁJÁVAL

Sulyom. A Tisza-tó tüskékbe zárt szíve.

A Sulyom név számunkra egy különleges szimbólum. A Tisza-tó jellemző növényének, a sulyomnak /Tarpa Natans/ újrafelfedezésével egy új (régi) gasztronómiai alapanyagot szeretnénk becsempészni a hazai konyhaművészetbe. Azért dolgozunk, hogy a Sulyomról ne a 4 szúrós tüske, hanem a mag belsejében növekvő szív és a Tisza-tó új étterme jusson a vendégeink eszébe egy nálunk elfogyasztott ebéd/vacsora után.

A Sulyom Tájéttermet nem egy hagyományos étteremként határoztuk meg tervezésekor, nagyobb feladatot szántunk neki. Egy különleges gasztronómiai attrakciót szerettünk volna létrehozni, ami 4 évszakos működésével, közösségi programjaival és a magyar hagyományokra épülő, de a megszokott ételeket modern felfogásban újra- értelmező Slow Food konyhájával különleges és vonzó színfoltja lehet a Tisza-tónak.

Sarudon A Sulyom Tájétterem várja vendégeink látogatását egész évben:

  • Szerda-Vasárnap: 12:00-20:00
Image

Hol találod meg a Sulyom Tájéttermet?

A Tisza-tavi kerékpárúttól csupán 1300 méterre, szinte Sarud központjában található éttermünk konyhája, melyet Berecz Ádám séf irányít, egyre kedveltebb a Tisza-tóra látogatók körében.
Image
Az ételeink minőségi alapanyagai, az étterem hangulata, a gyerekbarát étteremrészünk és 8 személyes különtermünk mind-mind lassulni hívja a hozzánk látogatókat.

Ugorjanak be hozzánk! Lassuljanak le nálunk!

Az étterem igazi társasági központként klubren- dezvényeknek, kiállításoknak és gasztronómiai programoknak is helyet ad. Arra törekszik, hogy elismert és kedvelt attrakciója legyen Sarudnak, ennek az értékeit őrző csodálatos kis falunak.

Sulyom Tájétterem 3386 Sarud, Kossuth út 2.

www.sulyom.hu

Sulyom Tájétterem képekben

ÉLMÉNYFALU SARUD

A Tisza-tó szeretete nem lehet csupán üzlet. Szenvedély. Szeretet, Személyes elköteleződés. Egy élethosszig tartó küldetés ...