Kövess minket:

Pityókás

A Tisza-tavi Krumplizó

Pityókás - A Tisza-tavi krumplizó

A KalandPart sokízű krumplisütője, ahol megrészegítenek a meglepő ízek. A Pityókás a Tisza-tó talán egyik leggyorsabb vendéglátó egysége, ami a krumpli körül forog. Lesz itt hasábburgonya, csónakburgonya, chips, csicsóka és persze hagymakarika, s még pár süthető meglepetés, több féle fűszerezésben, több féle öntettel.

Azoknak találtuk ki ezt a helyet, akik nem képesek lelassulni még a Tisza-tó partján sem.

Akik nem szeretnek sorban állni, akik nem akarnak várni arra, hogy elkészüljenek az ételeik. A Pityókás a KalandPart legidőtakarékosabb helye. Megveszed és megeszed. Vagy magaddal viszed… Ennyi. Pár perc legrosszabb esetben is csupán.

A Krumplizót közvetlenül a gátkoronára telepítettük, szem előtt tartva, hogy még arra se kelljen időt pazarolni, hogy lesétálsz a gát tövébe. Itt szinte a pult előtt állhatsz meg, és ha nincs kedved, le sem kell ülnöd (persze vannak ülőhelyeink is). Útba es(z)ünk jövet- menet… A Pityókásban frissítőket is árulunk, s persze Algida jégkrémet.

Nyitva tartási idő (időjáráshoz igazodva):

Vendéglátóegységünk jelenleg nem üzemel

Fontos!

  • A Pityókás vendégtere NEM DOHÁNYZÓ terület.
  • Dohányozni kizárólag a gátkoronán kijelölt dohányzóhelyeken szabad.
  • A Krumplizó Készpénzmentes egység. Vagy bankkártyával, vagy a helyben kiváltható HELLO PAY kártyákkal fizethetsz.
  • A Tisza-tavi Krumplisütőben REpoharakat használunk és szűrt Tisza-tó vizet kínálunk, a környezetvédelmet szem előtt tartva.
  • A Pityókás kutyabarát hely.

Jó étvágyat kívánunk, szeretettel várunk!

Image

ÉLMÉNYFALU SARUD

A Tisza-tó szeretete nem lehet csupán üzlet. Szenvedély. Szeretet, Személyes elköteleződés. Egy élethosszig tartó küldetés ...