Kövess minket:

EGYÉL SARUDIT!

MELEGÉTEL HELYBESZÁLLÍTVA ÉS ELVITELRE

Az Élményfalu kényelmi szolgáltatása a Tisza-tó Jobb Partján élőknek.

Az Élményfalu megalapításakor arra törekedtünk, hogy egy olyan turisztikai szolgáltató központot hozzunk létre, ami figyel a vendégeink igényeire és igyekszik is megoldásokat találni azok kielégítésére.

Az elmúlt évek sokkal zártábbá tették az életünket, kevesebbet jártunk közösségbe és felértékelődött az otthon biztonsága. Részben ennek köszönhetően, részben pedig annak okán, hogy egyre több család érkezik a Tisza-tó partjára, akik közül egyre kevesebben főznek, de nem is szeretnének minden étkezésért étterembe menni (no és mindenhol egyre nagyobb a szerepe a házhozszállító szolgáltatásnak), úgy döntöttünk, hogy igény esetén házhoz visszük a legnépszerűbb sarudi ételeket.

S ha már elindítunk egy új, 4 évszakos szolgáltatást, akkor elérhetővé tesszük ezt nem csak a Sarudiak, hanem a Tisza-tó Jobb partján található minden település lakói és az itt pihenők számára. (Kisköre, Tiszanána, Sarud, Újlőrincfalva, Poroszló).

Image

S ha már kényelmi szolgáltatás, akkor még egyedibb megoldásokra is vállalkoztunk, hiszen a fent felsorolt települések határában található HORGÁSZHELYEKRE is kiszállítjuk a megrendelt ételeket, sőt akár a Sarudi- medence vízén ringatózó hajótokba is rendelhettek meleg ételeket.

Image

A biztonságot szem előtt tartva a megrendelt ételeket előre kifizetve a www.egyelsarudit.hu web oldalon akár érintésmentesen is átveheted a megrendelt finomságokat.

  • Igazi sarudi ízek választékosan
  • Házhozszállítás a Tisza-tó körül, horgászhelyre is
  • Egész éves nyitvatartás
  • Szép kártyás fizetési lehetőség
  • Állandó elérhetőség,családias kiszolgálás
  • Kizárólag magas minőségű és friss alapanyagok
  • Gyors és kényelmes rendelés

Ha bárhol megéhezel a Tisza-tó partján – EgyélSarudit!

Jó étvágyat kívánunk!

EgyélSarudit! rendelés:

+36-30/377-2211

egyelsarudit@elmenyfalu.hu

www.egyelsarudit.hu

Egyél Sarudit! képekben

ÉLMÉNYFALU SARUD

A Tisza-tó szeretete nem lehet csupán üzlet. Szenvedély. Szeretet, Személyes elköteleződés. Egy élethosszig tartó küldetés ...