fbpx

Sulyom Tájétterem

Sarud új 4 évszakos Bisztrója a tájra jellemző ételkülönlegességekkel, kiváló alapanyagok felhasználásával, igényes környezetben!

Vízigesztenye Bisztró

Napi menük, készételek, friss grillcsirkét, frissensültek – minden megtalálható amit egy strandon elvárható.

Keszegeszegető

Hazai halakból készülő többféle sült halak, halászlé, street food (hot dog, hamburger), sült kolbász stb.

Fröccsterasz panoráma bár

Fehér és rozé borokból készült fröccs, kávé, üdítők, frissítők, szendvicsek, alkoholos italok, jégkrém, édesség és helyben sült péksütemények kaphatók.

Hol és mit ehetsz nálunk?

Vendéglátó egységeink a faluban illetve a KalandParton találhatók, de ha otthon szeretnéd élvezni a sarudi ízeket (és a kényelmet), akár házhoz is szállítjuk ételeinket és italainkat, sőt mi több, a horgászok akár a horgászhelyükre is rendelhetnek tőlünk. Ha a víz felől érkezel hozzánk hajóval, csónakkal, kajakkal, kenuval, evezős hajóval, SUP-pal vagy úszva, a KalandParton ingyenes kikötőhelyekkel és beszálló pontokkal várunk! Hol ehetsz és ihatsz egy jót nálunk?
Image
Image

Sulyom Tájétterem

Küldetésünk, hogy egyedi hangulatú vendéglátó egységünkben ízletes, modern, a vidéki alapanyagok felhasználásával készülő fogásokkal varázsoljuk az étkezést is élménnyé vendégeink számára. Az étterem szezonális étlappal és napi ajánlatokkal várja a látogatókat. Törekszünk arra, hogy népszerűsítsük e táj jellegzetes ételeit, a környék jellegzetes alapanyagainak felhasználásával készülő fogásokat.

Sulyom Tájétterem
3386 Sarud, Kossuth út 2.
www.sulyom.hu

EgyélSarudit! Bisztró

A KalandPartra érkezők, vagy az itt áthaladók kedvelt melegkonyhás étterme. 2020-ban elkészült teraszfedése a Tisza-tó egyik leghangulatosabb vendéglátó egységévé varázsolja az éttermet. Ételválasztékában megtalálható a napi menü, vannak készételeink, sütünk grillcsirkét, azonban az ételválasztékunk meghatározó részét a frissensültek teszik ki. Az étterem italválasztékában minden megtalálható amit egy strandon elvárható.

EgyélSarudit! Bisztró
3386 Sarud, KalandPart

Image
Image

Keszegeszegető

Létezhet olyan strand, ahol nem lehet sült halat kapni? Bár sajnos Tisza-tavi halakat nálunk sem találsz, de jellemzően hazai halakból készülő többféle ízletes sült halat és halászlevet az igen. S ha a halak helyett inkább a street food ételek állnak közelebb hozzád, ebben az egységünkben megtalálhatod a HOT DOG-ok, a Hamburgerek széles választékát, amelyek mellett ízletes rostlapon sült húsokat és kolbászkákat is találsz nálunk.

Sarudi Mandola lepénysütő

A strandok egyik legkedveltebb harapnivalói a lángos és a palacsinta. Azok számára, akik ezt a két „lepényt” szeretik, egy külön kis vendéglátóegységet építettünk, hogy a lehető leghamarabb beszerezhessék a környék legfinomabb lángosát és palacsintáját.

Image
Image

Fröccsterasz panoráma bár

A Tisza-tó talán legszebb panorámájú vendéglátóegysége a Fröccsterasz és Panoráma bár, közvetlenül a Tisza-tavi kerékpárút mellett. A KalandPart talán legkedveltebb találkozóhelye, érkezzetek akár kerékpárral akár vízi közlekedési eszközzel. A Fröccsteraszon fehér és rozé borokból készült fröccs mellett kávé, üdítők, frissítők, szendvicsek, alkoholos italok, jégkrém, édesség és helyben sült péksütemények kaphatók. A kerékpárral érkezők közel 100 kerékpártárolót találnak a Fröccsterasz közelében.

Vízigesztenye Úszóterasz és PartyBoat úszó „magánsziget”

Szeretnél a vízen beszélgetni, koccintani a barátokkal, úgy ahogy azt csak kevesen tehetik meg? Vagy akár a vízen ringatózva elfogyasztani a legfinomabb sarudi ételeket? S közben ringatózni a vízen 5 barátoddal együtt, s egy elektromos motorral oda úszkálni, ahol nektek tetszik? Fedezd fel a Vízigesztenye kényelmét!

Image
Image

Tisza-tó Party part

Móló és parti rendezvénytér, teljesen közművesítve, telepített rendezvénysátorral. Bérlehető teljes rendezvény eszközpark (Party sátrak, asztalok, székek, sörasztal, sörpad, napernyő, hangosítás stb.) Catering: étel, ital környezetbarát kellékek saját ellátáshoz: bográcsok, grill sütők, fa és faszén, igény esetén minden alapanyag.

Javasolt programok: esküvő, céges rendezvények, főzőversenyek, leány/ legény búcsúk, születésnapok

Egyél Sarudit!

Házhoz visszük neked a legfinomabb sarudi ételeket és italokat – legyél akár otthon, vagy a parton. Rendelj weboldalunkon, telefonon vagy emailen és már várhatod is a futárunkat!

Egyél Sarudit házhoz/helybeszállítás
+36-30-377-22-11
egyelsarudit@elmenyfalu.hu
www.egyelsarudit.hu

Image