fbpx

Harcmező Sarud

Csapatjátszótér: Paintball, Airsoft, Lasertag, Csúzli csata, Archery Tag és Quadozás

Felnőttes játékok

Lövésed sincs, hogy mivel okozz barátaidnak, kollégáidnak, csapatodnak felejthetetlen élményt?
Lepd meg őket! Egy jól célzott kihívással! Hozd el őket Sarudra, egy olyan felnőtteknek épített játszótérre ahol újra gyerekek lehetnek, s katonásdit játszhatnak… egy kicsit másképp.

 
Image
Image

Vesd le a gátlásaidat (is)!

Angyalbőrben. Az első feladat, levetkőzni a gátlásokat (is), és terepszínű ruhába bújni. Világot váltunk, amikor ruhát cserélünk, aminek más lesz itt a szerepe rajtunk pár órán át. Nem megkülönböztet, hanem véd és elrejt. Itt már nincsenek divatirányzatok, ráhangolódunk a vadászatra, ahol mi leszünk a vad és a vadász is egyben. Aki igyekszik láthatatlanná válni a
természetben.

Hölgyek! Harcra fel!

Talán azt gondolod, hogy a katonásdi csak a fiúknak érdekes, hiszen gyerekkorodra visszaemlékezve a lányok nem lelkesedtek a harcias fiús csatákért. Azonban meg fogtok lepődni, ha a csata hevében hölgyekkel találjátok majd szembe magatokat. Az egyenruha és a játék hangulata, izgalma és feszültsége az első percek megszeppenése után magával ragadja a gyengébb nemet és akcióhősöket megszégyenítő győzni akarással vetik bele magukat a játékba, ahol számukra nincs irgalom…

 
Image

A Harcmező

A Harcmezőt felfújható fedezékekből építjük fel számotokra Sarud jól megközelíthető, de a nagyközönségtől mégis biztonságos távolságra lévő, körbezárt bázisunkon. A pályát a csapat létszámának és a játékra szánt időnek megfelelően állítjuk össze. 

A fegyverek

Kizárólag biztonságos, bevizsgált, nyilvántartott eszközökkel játszunk. Bár felnőttek számára hoztuk létre a programot, de a gyerekeknek is tudunk játéklehetőséget biztosítani – nekik való eszközökkel -, ha egy izgalmas kalandot szeretnétek közösen átélni.

Kiegészítők

Sem a ruhádban sem a testi épségedben nem eshet kár. Méretsorból válaszható ruházat, védőfelszerelések és maszkok állnak rendelkezésre. A fegyveren kívül saját kellékeidet is hozhatod. Igény esetén fotózás , videózás megoldható. A programhoz teljes catering ellátást biztosítunk.

Image

Célra tarts!

A HarcMező nem a kényelem és kímélet világa. A játék izgalmát az adja, hogy nem egy csipogó hang jelzi, hogy eltaláltak, hanem saját testeden érzed a fegyverekből rád irányzott lövések becsapódását. Ha eltalálnak, valóban érezni fogod, hogy meglőttek. Mint egy igazi csatában. S a küldetés, a csapat céljának elérése és a kék foltok elkerülése érdekében- komolyan fogsz játszani. Mert együtt kell elérnetek a küldetésetek célját. Egyedül nem megy. Itt nem a részvétel, a győzelem a Cél.

A lét a tét!

Amikor először kézbe veszed a játékhoz rendszeresített fegyvert, más emberré válsz. Tömege van, ereje van és neked ezzel felelősséged lesz. Az első lövések után már nem leszel az az ember, aki ide érkezett. Harcos leszel, egy küldetéssel rendelkező csapat tagja, aki nem csak magért, hanem a többiekért és a csapat győzelméért is küzd. Egy egységgé váltok, ahol az ellenség számára már nincs különbség közöttetek. Célok lettek. S hősökké vagy áldozatokká váltok. Ez a tét.

Image
Image

Jóval több, mint öncélú lövöldözés!

Igazán játék közben ismered meg magad- és a másikat. Igaz ez minden játékra, ha igazán el tudsz merülni benne. S különösen igaz ez a CsataTéren zajló különleges csapatjátékra. Igazi csoportdinamikai gyakorlat. Túl a mindennapi rutinon egy új helyzetben kell sikert elérnie egy Egységnek

Játszd el Magad!

Amint felkerülnek a színes karszalagok a résztvevőkre egy új történet kezdődik.. EGYséggé alakulnak a katonaruhás, maszkos egyenruhások. Lesz aki parancsnok lesz, lesz aki
Rambóként ront az ellenfélre, lesz aki bebújik egy fedezék mögé, és lesznek akik kommandósokat megszégyenítő módon indulnak a győzelem felé. Ismerd meg a csapatodat – játszva!
Image

Árak

Paintball

Alalpár (200 db lőszer)

5 900 Ft

 

Lőszer ár/db

15 Ft

Airsoft

Alapár (1000 db lőszer)

6 500 Ft

 

Lőszer ár/db

2 Ft

Lézerharc

1 óra 
2 500 Ft

1,5 óra
3 300 Ft 

2 óra
3 900 Ft

Quad

5 kör/ fő

4 000 ft

 

30 perc/ fő

13 000 ft

Quad

10 kör/ fő

7 000 ft

 

1 óra/ fő 

18 000 Ft

Quad

15 kör/ fő

10 000 Ft

 

2 óra/ fő

29 000 Ft

Image

Célunk

A CsataTér területén célunk egy teljes csapat(ki)képző bázis felépítése, ahol az egyéni korlátokat legyőzhetjük az együttműködésben rejlő lehetőségek feltárásával. Ezt szeretnénk előben bemutatni
vendégeinknek

 

A megfelelő színvonalú program biztosításához szeretünk felkészülni. Ezért a HarcMező program kizárólag előzetes jelentkezés alapján vehető igénybe, elektronikus vagy személyes bejelentkezés és foglaló megfizetését követően.

 

Bejelentkezéssarud@elmenyfalu.hu
Személyesen: KalandPart Recepció
Információ+36-30- 377-22-55

 

A HarcMező standard játékaiban a kiskorú résztvevők 12-16 éves kor alatt szülői felügyelettel, 16-18 éves kor között szülői engedéllyel vehetnek részt.
9 éves kortól speciális gyerek Splatmaster/ NURF fegyverekkel vállaljuk programok lebonyolítását – egyedi árak alapján