fbpx

ÖkoPort

Az Élményfalu vízibázisa

Küldetésünk van Sarudon- egyedi kikapcsolódási és sportolási lehetőségeket biztosítani az Élményfalu vendégei és a Tisza-tóra látogatók számára. Az Élményfalu vízibázisa a Tisza-tó talán egyetlen olyan komplex vízi szolgáltató központja, ahol nem a hajók kikötésére alkalmas helyeket kínálunk számotokra, hanem élményeket és kalandokat, amelyek főszereplői ti magatok vagytok.

Image
Image

A vízi élmények oldalán

Az ÖkoPort feladata, hogy elérhetővé tegye számodra a vízparti pihenés különleges kalandjait. Ha nem elégszel meg a Kalandpart homokos strandján a pancsolással, ha felfedeznéd a nádasok mögött megbúvó természet, ha kipróbálnál új élményeket, vízijárműveket, vízi sporteszközöket, ha szeretnél magad is hajót vezetni, vagy szeretnél barátaiddal, családoddal együtt fürdőzni a medence vízében, akkor el kell látogatnod hozzánk. (Szinte) minden olyan eszközt ki tudsz nálunk próbálni, ami úszik a Tisza- tó vizén.

ÖkoPort- az Élménykikötő

Megannyi lehetőség helyszíne

VíziRájderek Gyülekező!

A Tisza-tó Sarudi medencéjében bármekkora teljesítményű motorcsónak szabadon használható, így szabadon élvezheted a sebességet, lehet banánozni, fánkozni, vízisíelni és wakeboardozni!

Bringás átszálló

Ha a Tiszafüredi Kerékpáros Centrumban, a Tiszaderzsi Kikötőben vagy az Élményfalulban kerékpárt bérelsz lehetőséged van azt útközben letenni, és csónakba ülve FELÉRE RÖVIDÍTENI a kerékpáros kört.

Befogadó és Szolgáltató kikötő

Vízenjáró vendégeink a víz felől is ellátogathatnak hozzánk. Az ÖkoPortba sarudi pihenésed idejére magaddal hozhatod saját vízisport eszközeidet, sőt hamarosan a saját hajódat is tárolhatod Sarudon!

Lakóhajó

Mivel nagyon sokan szeretnek a vízen, vízparton pihenni, ezért megépült egy 2 személyes lakóhajó/ úszóház, ami kis apartmanként, mozgékony és kényelmes lehetőséget biztosít a TERMÉSZET SZERELMESEINEK.

Oktató központ

Az ÖkoPort felépítésével célunk volt egy olyan bázis létrehozása, ahol képzések szervezhetők a vízenjárók oktatása és a vízisportok népszerűsítése érdekében.

Rendezvénytér

Az ÖkoPort területén egy intim szabadtéri rendezvényteret alakítottunk ki. Az árnyas fűzfák alatt, a vízparton,  30-50 fő számára van lehetőségünk különleges programok megvalósítására.

Horgászbázis

A Tisza-tó Fishing horgászturisztikai program résztvevőinek vízibázisa is az ÖkoPort. Innen indulhatnak önállóan vagy a program horgászvezetőivel a halak felkutatására kicsik és nagyok az ÖkoPort hajóival.

Húzzatok bele!

Akik nem restek evezőt ragadni, a Hortobágyi Nemzeti Parkoz tartozó, védett vízivilágban, hangulatos nádasok, rejtett csatornák és derékba vágott fák „szobrai” között fedezhetik fel a tájat.

Szolgáltatásaink

Vízitúra központ

Kirándulások, vezetett túrák, táborok komplett lebonyolítása

 • Eszközök bérbeadása
 • Biztosítás
 • Víztúra megállóhely, csillagtúra központ
Sporteszköz kölcsönzés
 • Több, mint 20 különböző fajta
 • több, mint 100 db kipróbálható vízisport eszköz
 • több, mint 200 mentőmellény

Bérelhető eszközök

Vízibiciklik
 • Csúszdás normál vízibickli: 3.500 Ft/óra
 • Csúszdás kis rendőrautó vízibikli: 4.500 Ft/óra
 • Csúszdás nagy rendőrautó vízibicikli: 5.500 Ft/óra
Elektromos vízijárművek
 • Vízirobogó elektromos 2 fős: 7.000 Ft/óra
 • Vízirobogó elektromos 3 fős: 8.000 Ft/óra
 • Best Fishing csónak: 8.000 Ft/óra, 20.000 Ft/nap
 • Úszó bulisziget ( max. 7 fő): 8.000 Ft/óra, 20.000 Ft/nap
 • Vízipisztolyos Elektromos Vízidodzsem: 3.000 Ft/30 perc, 15.000 Ft/nap