fbpx

Tisza-tó Fishing

Kapásból a legjobb az Élményfaluban

Mi felkészültünk arra, hogy ha csak kevés időd van kedvenc hobbidra, vagy ha távoli településről érkezel hozzánk, akkor se legyél esélytelen. Etetett helyeket alakítunk ki, hogy nagyobb eséllyel találkozz halakkal. Megosztjuk veled, hol vannak akadók, medertörések, gödrök, hogy tudd, hova bújhatnak a halak. Megmutatjuk a legsikeresebb szereléseket, csalikat is, hogy becsaphasd a halakat. Vagy ha akarod, békén hagyunk, hogy a saját utadat járd, a Tisza-tó partján...

Image
Image

4 évszakos horgászvíz

A Tisza-tó az ország talán legjobb természetes horgászvíze. Egy folyó ami áll, egy tó ami folyik, amit patakok táplálnak és aminek a vize csatornákon keresztül folyik el távoli területekre. Egy mesterséges tó, amit birtokába vett a természet. Egy zsilippel kettéosztott meder, ahol a felvíz és az alvíz között akár 10 méteres szintkülönbség is lehet. Több mint 50 féle halfaj, több, mint 127 km 2 területen, csatornákkal, szigetekkel, növénytakaróval tagolva, természetvédelmi területekkel tarkítva, minden évszakban izgalmas horgászkalandokat kínálva.

A rejtélyek tava, a nagy halak birodalma

20 méter körüli gödrök, bedőlt fák, elárasztott mezők, derékba vágott erdők. Nádasok, gyékényesek, védett holtágak, régi folyómedrek és végetlen medencék. Ez a Tisza-tó. Ezernyi búvóhely a 80 kiló fölött harcsák, a 20 kiló fölötti pontyok, a 10 kiló fölötti csukák és süllők számára. Csodálatos compók, mohó balinok lakóhelye ez a táj, ahol életre szóló élményeket találhatnak a finomszerelékes horgászok és a küszöket aprító gyerekek is.

Image
Image

Ha nincs 10 éved, hogy felfedezd

A legsikeresebb horgászok évi több száz napot töltenek a vízen. Figyelnek, tesztelnek, nyomonkövetik a tó változását. Évről évre, napról napra. A sikeres horgászathoz elő kell készülni. Mi ebben tudunk neked segíteni. Ha nincs arra időd, hogy 1-2 hétig etess több helyet, ha nem tudsz napokat rászánni arra, hogy felkutasd a halak nyomait a mederben, ha nincs saját csónakod vagy nincs házad a Tisza- tó partján - mi mindent biztosítunk számodra, hogy csak az élményre kelljen figyelned.

Nem egy fóliával bélelt, telepített tó

A Tisza-tavon az eredményes horgászathoz nem elég egy napijegy és egy hely a parton. Itt bizony tudás és helyismeret kell ahhoz, hogy valaki halat fogjon. Nem mindegy merre fúj a szél, milyen halra akarunk horgászni, hogy árad vagy apad a víz és , nyitva vagy zárva vannak a gátkapuk. Persze a módszer is meghatározza azt, hogy hol is érdemes keresni a halakat. Egy ekkora vízen évek kellenek ahhoz, hogy a környék sajátosságait és a halak szokásait megismerjék a horgászok...

Image

Tisza-tó Fishing – Élmény velünk a horgászat

Szolgáltatásaink

Lakóhajók
Kényelmesen szeretnél horgászni, függetlenül az időjárástól, akár esik, akár fúj, akár hidegben, akár forróságban? Elbújnál a tömegtől, s szívesen ébrednél a természetben a kedvenc horgászhelyed mellett? Neked terveztük az AlOne Boats Lakóhajókat, melyek kizárólag az Élményfaluban bérelhetők. Közel 15 nm mobil élettér, elhúzható hátsó fedélzetfedés, 2 ember számára kényelmes fekhely, 10 le-s környezetbarát motor, BIO WC és gázmelegítő egy teljesen alumíniumból készült, biztonságos lakóhajóban.
Amíg te horgászol…
A vízparton töltött csöndes, mozdulatlan órák nem mindenkit szórakoztatnak. Általában nem könnyű megtalálni az egyensúlyt a horgászattal töltött idő és a családi programok között. Kivéve, ha a horgász és családja is egy helyen hódolhat hobbijának.  Az Élményfalu szabadidős programjait úgy állítottuk össze, hogy amíg te horgászol a család többi tagja is vidáman töltse náluk napjait. Milyen programokat is kínálunk a horgászáson kívül? Strandolás, Vízijátszótér, Trambulinpark, Kötélpálya, Mászóbázis, Túrák, Kirándulások, Kisállatkert, Óriás akvárium, Vízisportok, sok-sok játék…

Területi engedélyek forgalmazása

Csalik, horgászfelszerelés

Ételek, italok horgászhelyre szállítása

Halpucolás, Hűtő bérlés

Bogrács és tűzifa biztosítása

Csomagmegőrzés

Parkolás

Horgászversenyek szervezése

Image

GYERE A TISZA –TÓRA HORGÁSZNI!

Ajánlott programok:

Tisza- tó Fishing Horgász hétvége (Szombat- Vasárnap ) 2 éjszaka

Egy szabad hétvége a természetben? Pihend ki az egész heti rohanás fáradalmait, és ajándékozd meg magad egy hétvégi vízparti levezető programmal. Mindent biztosítunk a horgászáshoz (szállás, ellátás,csónak, parkolás – igény esetén horgászvezető)

Image
Image

Tisza-tó Fishing Lakóhajós kalandok

Hajózz ki a rohanó világból. Ha megteheted, hogy pár napra hátra hagyod a civilizációt, lakóhajóinkkal több napra is búvóhelyet kereshetsz magadnak a Tisza- tó neked tetsző vidékén

Tisza-tó Fishing Pergető nap - Horgászvezetővel

Gyors kalandok és eseménydús horgászatok a pergetés kedvelőinek. Van egy szabad napod és éppen zavarosodik a víz? Vagy csak kiszellőztetnéd a fejed a természetben? Ugorj le hozzánk nyugodtan, tőlük mindig az élményekhez vezet az út.

Image
Image

Tisza-tó Fishing – a legjobb horgász 7 – (Vasárnaptól – vasárnapig)

A Tisza-tó felfedezéséhez idő kell. S idő kell ahhoz is, hogy átadd magad a horgászás nyugodt- izgalmának. A várakozásnak, a stratégiának, a sikeres csalik megtalálásának. Gyere el hozzánk, és találd meg nálunk a saját természetedet.

&nbps;