fbpx
Image

Világbajnok SUP képzés és túra

Saját képzéseinket és túráinkat a SUP-világbajnok Horváth Noémi vezeti.

"Minden túra egy oktatással kezdődik először a parton. Elmondom az alapvető biztonsági dolgokat, a helyes lapátfogást, evezéstechnikát, fordulást és haladást. Majd vízre szállunk és közben is javítom az evezésüket, miközben természetesen élvezzük a Tisza-tó adta zeg-zugos útvonalat. Amit hozni érdemes: időjáráshoz illő sportos öltözet, papucs, napkrém, folyadék, baseball sapka."

Horváth Noémi
SUP-világbajnok

SUP-ot biztosítunk

Evezőt biztosítunk

Mentőmellényt biztosítunk

Oktatás képzett oktatóval

KalandPart belépő

Kb. 1,5 óra időtartam

Ötpróba Tisza-tavi SUP túra

Amellett, hogy a SUP minden izomcsoportodat megmozgatja, szellemi frissességet és igazi szabadságérzetet is nyújt. Urald a vizet, járd be hazánk legszebb térségeit egy nagyszerű, sportos csapattal! Sőt, a hiányzó kajak-kenu pontjaidat is kipipálhatod a teljesítéssel, mely aranyat érhet a tokiói sorsjegy és a melegítő eléréséhez. Az elméleti oktatás után vízre szállunk Sarudon és a "Poroszlói Kis-Tiszán" haladva 3 km megtétele után megfordulunk és visszaevezünk az indulási helyre. Előfeltétel nincs, edzés ajánlott. Az ár tartalmazza a SUP eszközöket, mentőmellényt és egy strand belépőt is! Hasznos információ: Amit érdemes hozni: időjáráshoz alkalmazkodó sportos öltözék, folyadék, papucs, napkrém, baseball sapka.

Helyszín megnevezése: 3386, Sarud - vízre szállás: Élményfalu Sarud - Kalandpart

Időpont: szombat 15.30-17.30, vasárnap 9.00-11.00

Részvételi díj: 6.000 Ft/fő

Az Ötpróba által szervezett eseményekre az adott esemény időpontja melletti regisztráció gomb megnyomásával lehet jelentkezni.

Image
Időpont
Esemény
Helyszín
Táv
Pontérték
Létszám max.
Bruttó díj (Ft)
Jelentkezés