Kövess minket:

KalandPart Élménystrand - a Tisza-tó első Ökostrandja

A Tisza-tó egyik leggyerekcentrikusabb vízpartja - 2021.04.21.

Csábítás...

Meghívó az Élményfaluba, Sarudra.

Furcsa helyzetet teremtett az életünkben a Covid.

Immár második éve élünk sokkal zártabban, visszafogottabban, magányosabban.

S a jelek szerint akárcsak a tavaly (ha valami akkor) a nyár hozhatja meg újra a szabadságunkat, s a nagy találkozások lehetőségét.. No és persze a természet, a sportok.

Sokkal óvatosabbak vagyunk, felértékelődnek a hazai vízparti, természetközeli pihenőhelyek és az önállóan bérelhető házak és nyaralók. Hiszen fő a biztonság!

Az Élményfalu a Tisza-tó Aktív Turisztikai Központja, ahol hiszünk a mozgásban, a kirándulásokban, a sportokban. Azt tapasztaljuk, hogy hozzánk nem aludni és nem csak strandolni jönnek a vendégek, akiknek meghatározó része gyerekekkel érkezik Sarudra.

Az Élményfalut folyamatosan fejlesztjük. Új élmények, új szolgáltatások, új szálláshelyek, új vendéglátó egységek várják az ide látogatókat, az itt megpihenőket.

Az Élményfalu egy komplex turisztikai szolgáltatás, a Tisza-tó egyik leghangulatosabb falujában, Sarudon. Ebben az értékeit őrző faluban igyekszünk egy olyan világot felépíteni, ami a lassulásról, a pihenésről, a szórakozásról, a kalandokról és a Természetről szól. S persze a vendégeinkről, akiket ennek a sarudi fejlesztésnek/ történetnek a főszereplőinek tekintünk.

S ha már a Tisza-tó közepén vagyunk, arra töreszünk, hogy könnyű legyen elérni tőlünk önállóan/ vagy vezetett túrák keretében a Tisza-tó legnépszerűbb/ legkülönlegesebb látnivalóit.

Nálunk minden egy helyen, egyszerre elérhető a vendégeink számára:

  • Természet
  • Aktív Élmények
  • Pihenés
  • Szálláshelyek
  • Vendéglátás

Az Élményfalu szállóvendégei számára egyedi kedvezményeket IS biztosítunk:

  • Csoportkedvezmények
  • Időtartam kedvezmények
  • 10% kedvezmény a Kalandpart minden szolgáltatásából
  • foglalás értékétől függően egyedi Strandbelépő kedvezmény

A szolgáltatásaink részletes bemutatása helyett szeretnénk a figyelmükbe ajánlani az Élményfalu egyediségét és élményeit bemutató kisfilmünket.

Ha már tervezik a nyarat, ismerkedjenek meg velünk és ugorjanak be hozzánk, Sarudra!

2021- től a a KalandParton higiéniai és kényelmi okokból kivezetjük a KÉSZPÉNZT (noCASHpart). Egységeinkben bankkártyával, Széchenyi Pihenpkárytával és a HELLO PAY kártyákkal fizethetnek (a Hello Pay kártya helyben is kiváltható és feltölthető)

Szeretettel várjuk Önöket, a Tisza-tó első ÖkoStrandján!

Ugorjanak be hozzánk Sarudra, ha erre visz az útjuk, vagy tervezzék az Élményfaluban pihenésüket!

A "Fedezd fel a Tisza-tavat!" blog az Élményfalu Sarud internetes jegyzete. Ezen a felületen szeretnénk bemutatni a Tisza-tó és egy kis falu, Sarud életét az érdeklődőknek. Ha tetszik, olvassátok, kérdezzetek és köszönjük, ha meg is osztjátok. Szerettel várunk benneteket a Tisza-tó KalandKözpontjában, Sarudon.

Ha nem csak strandolni és aludni jöttél a Tisza-tóra, Ugorj be hozzánk!

Vár Benneteket az Élményfalu, a Tisza-tó Aktív Turisztikai Központja.

Kövesd nyomon az életünket a Fb oldalunkon, légy a Sarudszeretők közösségének tagja.

https://www.facebook.com/groups/elmenyfalu

ÉLMÉNYFALU SARUD

A Tisza-tó szeretete nem lehet csupán üzlet. Szenvedély. Szeretet, Személyes elköteleződés. Egy élethosszig tartó küldetés ...