Kövess minket:

Deck.hu

Deck.hu Hajós- és Horgászbolt, Sarud

A Tisza-tavi „Vízenjárók” találkozóhelye

Megérkeztünk és kiköttünk Sarudon, a Kalandparton, hogy kedvelt helye legyünk minden hajósnak, horgásznak; strandolónak, vízparton kempingezőnek.

Mi magunk is hajósok és horgászok vagyunk

Hajózunk a Balatonon és hajós bázis építünk a Tisza-tavon. 
Saját hajóépítő műhelyünk van, ahol manufaktúraként építjük az AlOne Boats alumínium hajókat és csónakokat, amelyek jelenleg kizárólag az Élményfalu flottája számára készülnek; munkahajók, horgászcsónakok, kiránduló csónakok és lakóhajók, melyeket kedvelnek a bérlőik.

A Tisza-tó Fishing Horgászbázis megalapításával a horgászoknak nyújtunk teljes szolgáltatást, hogy a Tisza- tavon töltött idejük valóban gondtalanul, élménydúsan telhessen. Minden horgászattal összefüggő kérdésben számíthatnak segítségünkre.

Igyekszünk egy Tisza-tavi vitorlás közösséget építeni

Mi minden kishajóst szeretettel várunk a Tisza-tavon. A Balatonról kiszoruló vitrolásokat is. 
Annak érdekében hogy egyre többen megismerjék és megkedveljék a vitorlázást, mi működtetünk egy speciális gyorstalpaló GYAKORLATI vitorlás képzést, a Kormányosképzőt, hogy felépítsük azt a közösséget, ami képes lesz a régi idők világát idéző vitorlás élmények megteremtésére. 

A Deck.hu megalapítása előtt mi is gyakran szembesültünk azzal, hogy egy-egy alkatrész beszerzése miatt Pestre kellett utazni vagy heteket kellett várni egy- egy hiányzó apróságra. S mivel a hajóparkunk nem új hajókból áll, gyakran és sokat kell szerelnünk…

Ezért éreztük azt, hogy ideje lenne létrehozni egy hajósboltot magunk és a barátaink számára, itt a Tisza-tó partján, s elindítani egy erre épülő web áruházat -  www.deck.hu

Egy valódi hajós- és horgászbolt

Sarudon, a KalandParton, ami minden nap rendelkezésetekre áll.

Nyitva tartás:

  • október – április: 07:00- 14:00
  • május - szeptember: 07:00- 16:00

Elérhetőség:

Megoldásokat kínálunk

Mi is ebben a rohanó világban élünk, mint ti. 
S igyekszünk jól gazdálkodni az időnkkel. Ennek ellenére bizony velünk is számtalanszor előfordult, hogy miközben már elindultunk a vízpart felé, útközben jutott eszünkbe, hogy elfelejtettünk valamit, ami nagyon kellett volna a hajónkra. Ilyenkor vagy ment a kapkodás és visszafordultunk vagy hagytuk a következő hétre, de a feszültség már megalapozta a pihenésünket. Mi akkor nagyon örültünk volna annak, ha lett volna a közelben egy olyan üzlet, ahol gyorsan meg tudjuk venni a szükséges kellékeket. Egy barátságos kis szigete, jól felszerelt találkozóhelye szeretnénk lenni a Tisza-tavi Vízenjáróknak. 

Nem szakboltot – Életmódboltot nyitottunk a Tisza-tó talán egyik legszebb falujában, ahol mi magunk is élünk. Szakítva a megszokással nem csupán hajós, és nem csak horgászbolt. Minden egyben.

Mit találsz meg nálunk?

Egy szűkített választékot, megbízható minőséget, könnyű elérhetőséget nyújtó MEGOLDÓ találkozóhelye szeretnénk lenni a vízpart szerelmeseinek. S a hatékony vásárlás mellett, örömmel látunk akkor is, ha csak megpihennél pár percre…

Területi engedélyek (Tisza- tó, Laskó), Gáthajtási engedélyek

Csalik, etetőanyagok

Horgászfelszerelések

Kötelező tartozékok

Alkatrészek, felszerelési tárgyak

Csónakok, motorok

Ajándéktárgyak

Egyéb kiegészítők

Nem árulunk zsákbamacskát

Mi olyan márkákat forgalmazunk, amelyek legtöbbjét magunk is használjuk. A Tisza-tó partján található Élményfaluban minden új eszközünk HONDA motorokkal működik, a vízisport eszközeink egy részét az Élményfalu bérelhető elemként használja.

Ezek vagyunk mi, a Deck.hu csapata

Egy segítőkész, a víz partján élő és pihenő csapat, akinek a hobbija is a munkája.
Mi nem csak eladni szeretnék a termékeinket, hanem felelősséggel segíteni abban, hogy a hajódon és a vízparton minden rendben legyen és semmi ne zavarja meg gondtalan pihenésedet.
Lépj be hozzánk bátran.
Nem kell levenni a cipődet!

Szeretettel várunk a Deck.hu fedélzetén!

A Deck.hu a Tisza-tó Fishing Horgászbázis központja.
Deck.hu
Horgász- és Hajósbolt. Sarud

Végül Te is nálunk kötsz ki…

Cím: 3386 Sarud, Kalandpart
GPS: 47.58071559923486, 20.612249334131548
Telefon: +36-70/458-5495
E-mail: info@deck.hu

A DECK.HU HORGÁSZBOLTBAN KÉSZPÉNZZEL IS FIZETHETSZ!

Parkolóhely a nyári szezonban is a bolt előtt!!

Nekünk fontosak a gyerekek és az egyesületek

Fontosnak tartjuk, hogy a virtuális világ HELYETT, a lehető legtöbb időt a természetben töltsétek. Ehhez mi is igyekszünk a saját eszközeinkkel hozzájárulni. Speciális kedvezményekkel és tesztelési lehetőségekkel várunk Benneteket. Szívesen kötünk stratégia szövetségeket sportegyesületekkel is.
Image

Az Élményfalu számos élményt kínál a szárazföldön és vízen egyaránt!

ÉLMÉNYFALU SARUD

A Tisza-tó szeretete nem lehet csupán üzlet. Szenvedély. Szeretet, Személyes elköteleződés. Egy élethosszig tartó küldetés ...