Kövess minket:

Szállásaink Sarudon

Csapatbázis

Csapatbázis panzió VIP

 Sarud, Magyarország
230.000 Ft / Éjszaka -tól

Áttekintés

Az Élményfalu legszínvonalasabb közösségi szálláshelye: A Wellness központban 6 apartman és 2 könyha- közösségi tér és egy konferenciaterem kerül kialakításra.

Csapatbázis panzió VIP
3386 - Sarud, Üdülősor 5

Az Élményfalu legszínvonalasabb közösségi szálláshelye:

A Csapatbázis 11 apartmanjához 2022. tavaszán egy teljesen új szárnyat építünk, ami Wellness központ szálláshelyként, medencével, szaunával, jacuzzival várja igényes vendégeit.

A Wellness központbab 6 apartman és 2 konyha- közösségi tér és egy konferenciaterem kerül kialakításra. A Csapatbázis Wellness központ Sarud vízhez legközelebbi közösségi szálláshelye.

NTAK: PA19002497

Keressen minket az sarud@elmenyfalu.hu elérhetőségünkön.

A CsapatBázis új szárnyának befogadóképessége teljes kihasználtsággal 24 fő.

 • 6 db 4 ágyas saját fürdőszobás szobaapartman (1 db franciaágy + 2 db szimplaágy)

Minden apartman saját fürdőszobával rendelkezik.

A szálláshoz két önálló konyha, közösségi tér, csoportfoglalkozásra alkalmas konferenciaterem, fűtött és fedett 5*10m úszómedence, jakuzzi, finn és infra szauna tartozik. A bázis fűthető így egész évben bérelhető.

Szállásdíjak

 • 24 fő foglalása esetén: 230.000,- Ft/ éjszaka
 • Minimálisan foglalható napok száma: 3
 • Az energia árakat a szállásdíj tartalmazza.
 • Az idegenforgalmi adó és az egy éjszakás foglalás esetén felszámítandó felár a helyszínen fizetendő, a szállásdíj nem tartalmazza!
 • Egy éjszakás foglalási szándékával kérjük keressen bennünket telefonon!

Szabályzat

 • Bejelentkezés: 14:00 óra után
 • Kijelentkezés: 10:00 óráig
 • Idegenforgalmi adó: 400 Ft /fő /éj
 • Lemondási feltételek: A foglalás lemondása az érkezési időpontot megelőző 14. napig lehetséges költségmentesen. A lemondott foglalásra befizetett foglaló teljes összege a lemondott foglalás időpontját követő 1 éven belül felhasználható legalább ugyanolyan értékű foglalásánál.
  7-13 nappal érkezés előtti lemondás esetén a kötbér mértéke 60%,
  1-6 nappal érkezés előtti lemondás esetén a kötbér mértéke 90%
  Amennyiben előzetes értesítés nélkül az érkezés napján kevesebben érkeznek a szálláshelyre, mint amennyi az eredeti foglalásban szerepel, abban az esetben a foglalás visszaigazolásában szereplő teljes létszám utáni eredeti összeg fizetendő.

Étkezés

Étkezési ellátást a szállásdíj nem tartalmaz, de igény esetén standard menüétkezést tudunk biztosítani külön térítéssel.
Az étkezések lebonyolítására a szálláshelyen kívül kerül sor, helyszíne az EgyélSarudit! Bisztró, a KalandPart Élménystrand melegkonyhás Street Food étterme. Speciális étkezési igény esetén (melynek kérjük orvosi igazolás általi megerősítését) étkezést csak előrendelésre tudunk biztosítani.
A speciális étkezésekre a standard menü árak nem minden esetben érvényesek, ezek többlet költséggel járhatnak.

Amennyiben egyedi ízélményekre vágynak finom borok társaságában, kellemes kiszolgálással 4 évszakos Sulyom Tájéttermünk áll szíves rendelkezésükre.
Asztalt érdemes foglalni indulás előtt, mert a legtöbb esetben az étterem teltházas. Asztalfoglalás egyénileg: +36-70/5299-229, vagy foglalas@sulyom.hu

Felszereltség

Parkolás

Parkolási lehetőség ingyenes

Fizetési lehetőségek

Készpénz, Bankkártya

Internet / WiFi

A Wifi nem érhető el

Háziállatok

Háziállat 2.000 Ft /alkalom

Hozzáférhetőség

Nincs akadálymentetsítés

Tömegközlekedés

Nincs tömegközlekedés

Fizetési lehetőségek

Készpénz, Bankkártya

Foglalás

 • Amit tartalmaz

  Férőhely

  Ár

 • Csapatbázis panzió VIP

  Max. felnőtt: 24    Max. gyerek: 0

  230.000 Ft / Éjszaka -tól
 • Foglaltsági naptár

  Az Élményfalu legszínvonalasabb közösségi szálláshelye:A Csapatbázis 11 apartmanjához 2022. tavaszán egy teljesen új szárnyat építünk, ami Wellness központ szálláshelyként, medencével, szaunával, jacuzzival várja igényes vendégeit. A Wellness központ részben 6 apartman és 2 könyha- közösségi tér és egy konferenciaterem kerül kialakításra.A Csapatbázis Wellness központ Sarud vízhez legközelebbi közösségi szálláshelye.

Szabályzat

Bejelentkezés

14:00 óra után

Kijelentkezés

10:00 óráig

Idegenforgalmi adó

400 Ft /fő /éj

Lemondási feltételek

A foglalás lemondása az érkezési időpontot megelőző 14. napig lehetséges költségmentesen. A lemondott foglalásra befizetett foglaló teljes összege a lemondott foglalás időpontját követő 1 éven belül felhasználható legalább ugyanolyan értékű foglalásánál.

 • 7-13 nappal érkezés előtti lemondás esetén a kötbér mértéke 60%,
 • 1-6 nappal érkezés előtti lemondás esetén a kötbér mértéke 90%

Amennyiben előzetes értesítés nélkül az érkezés napján kevesebben érkeznek a szálláshelyre, mint amennyi az eredeti foglalásban szerepel, abban az esetben a foglalás visszaigazolásában szereplő teljes létszám utáni eredeti összeg fizetendő.

Tájékoztató

Kedves Vendégünk!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a hatályos jogszabályok* értelmében minden szálláshely-szolgálatást igénybe vevő vendégünk a törvényben meghatározott személyes adatait érkeztetéskor, okmányolvasón keresztül rögzíteni, majd egy tárhelyre, a Vendég Információs Zárt Adatbázisba (VIZA) továbbítani vagyunk kötelesek. Az adatok rögzítéséhez kérjük minden Vendégünket, hogy érkeztetéskor az azonosításra alkalmas személyi igazolványt, vezetői engedélyt vagy úti okmányt, valamint lakcím kártyájukat szíveskedjenek bemutatni a recepciós Kollégáknak. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy amennyiben az okmányok nem kerülnek bemutatásra, úgy a szálláshelyszolgáltatást kötelesek vagyunk megtagadni.

* A személyazonosító igazolvány kiadása és az egységes arcképmás- és aláírás-felvételezés szabályairól szóló 414/2015. (XII. 23.) Korm. rendelet *

ÉLMÉNYFALU SARUD

A Tisza-tó szeretete nem lehet csupán üzlet. Szenvedély. Szeretet, Személyes elköteleződés. Egy élethosszig tartó küldetés ...