Kövess minket:

TISZA-TÓ KIRÁNDULÁS

KIRÁNDULJ SARUDON ÉS KÖRNYÉKÉN

Természetjárás

Sarud, ez a hangulatos kis falu a Tisza-tó szívében ideális kiindulópontja a térség aktív felfedezésének.

Az Élményfaluban igyekszünk megfelelő hátteret biztosítani a túráidhoz, indulj akár Sarudról, vagy válaszd pihenőhelyedül a települést.

Sarud egy komplett „Bejárható Falu”, ami ebben az esetben azt jelenti, hogy mind az 5 jármód elérhető a település határain belül:

  • Gyalogtúra
  • Kerékpározás: Tisza-tó Bike Kerékpáros Bázis
  • Kajak- kenu: S.Port Vízibázis
  • Lovaglás: HuculUdvar Lovasközpont
  • Vitorlázás: Tisza-tó Sail Vitorlás Bázis

Az elmúlt évek alatt igyekeztünk folyamatosan fejleszteni az infrastruktúránkat, hogy azzal a gondtalan kikapcsolódástokhoz hozzájárulhassunk.

Érkezhetsz hozzánk akár saját felszereléssel, de mindent megtalálsz ahhoz, hogy helyben bérelhető eszközökkel fedezd fel a Tisza-tavat!

Az Élményfaluban igyekszünk segítségetekre lenni a túrák összeállításában és megtervezésében

A GeoGo alkalmazásban több szárazföldi, és vízi túraútvonal is található, melyet lelkes sarudi sportolók készítettek, hogy ezzel is vonzóbbá tegyék a települést. A GeoGo alkalmazás letölthető a rendszertől függő webes üzletekből, de itt is elérhetitek: www.geogo.hu

Önállóan teljesíthető túrák:

Több olyan Partnerrel is dolgozunk, akik egyénileg teljesíthető túrákat szerveznek a Tisza-tavon, melyek rajt és cél állomása is a sarudi Kalandpart.

Keresd a vízi és kerékpáros ISTANT teljesítménytúrákat az alábbi felületeken:

RUNAWAY vízitúrák:  https://www.runaway.hu/supaway

HELLOTRAILSl Kerékpáros túrák https://hellotrails.hu/

Sarudon igyekszünk mindenre olyan kérdésre megoldást találni, ami egy természetjáró számára fontos, legyen szó, parkolásról, az eszközök tárolásáról, szálláshelyről, étkezésről, szabadidős programokról, bérelhetőeszközökről, túravezetőkről sőt a lovasok számára akár olyan szállásokról, melyek mellett még a lovakat is ki lehet kötni…

 

Szeretettel várjuk a Túrázókat az Élményfaluban!

Minden évszakban.

ÉLMÉNYFALU SARUD

A Tisza-tó szeretete nem lehet csupán üzlet. Szenvedély. Szeretet, Személyes elköteleződés. Egy élethosszig tartó küldetés ...