Kövess minket:

Rendezvényszervezés

Rendezvények az Élményfaluban

Alkalmakat teremtünk a NAGY találkozásokra

Sarud - A közösségek találkozóhelye

A kulturális rendezvények színpada, a gasztronómiai programok otthona, a sporersenyekkezdőpontja, a családi és céges összejövetelek helyszíne.

Sarudon mindig történik valami

Mi, akik Sarud jövőjét álmodjuk, örülünk annak, hogy távol esünk a forgalmas útvonalaktól, nincs hatalmas tömeg a falu főutcáján és település akkor is élhető falu maradhat, ha rendezvényekkel, programokkal színesítjük az életét. Emberközeli, szolid, a település hangulatához illő programokkal.

A sarudiak büszkék a hagyományaikra

Az önkormányzat szervezésében minden évben megrendezésre kerül a Péter-Pál napi arató fesztivál,  a Sarudi Lakodalmas (www.sarud.hu), az időjárástól függően a Jégszobrász verseny és ha a járványhelyzet engedi a Sarudi Disznótoros. Ezek a rendezvények távolról ide érkező vendégek/ barátok körében is nagyon népszerűek.

Sarud Parti Nyár

A Tisza-tó partjának hangulata egyedi, főleg naplemente idején csodaszép színek vetülnek a tájra. Hétvégenként ehhez a háttérhez igyekszünk a környezethez illő programokat kínálni vendégeinknek a KalandParton, a Katolikus Templomban vagy a Sulyom Tájétterem Pódiumán.

Családi és céges rendezvények, közönség találkozók, promóciók

A Tisza-tó partján Sarud az egyik legkedveltebb rendezvényhelyszín. 
A KalandPart félszigetei és a Strand területe különleges hátteret  biztosítanak szinte minden rendezvényhez. Nálunk akár egy szalonnasütés vagy egy közös bográcsozás is tud valódi Ünnep lenni.

Festői helyszín a KalandPart esküvők, fogadások, zártkörű programok lebonyolítására is. 
Hamarosan újabb vízparti rendezvényhelyszínen, az ÖkoPort klubkikötő területén is tudjuk fogadni a vendégeket. Legyen szó esküvőről, leány/ legény  búcsúkról és egyéb összejövetelekről, Sarudon mindennek megtaláljuk a helyét.

A Nyári szezonban a KalandPart Élménystrand vendégei által nagyon kedvelt márkaaktivitásoknak is helyet tudunk adni, legyen szó akár promóciós játékokról, termékminta osztásról vagy akár speciális tesztnapokról/ termékbemutatókról – szívesen adunk helyet minden ÉLMÉNYEKET kínáló marketing aktivitásnak.

A nyilvános rendezvényeink időpontja, leírása, szabályzata s nevezési felülete is megtalálható a rendezvénynaptárunkra kattintva.

Ha szeretnél te is Sarudon rendezvényt szervezni, fordulj hozzánk bizalommal.
Megtaláljuk a megfelelő helyet számodra.

Vendégrendezvények

Szerencsére egyre több klub, baráti közösség fedezi fel magának Sarudot. Visszatérő vendégeink az Amatőr Hajóépítők és vannak olyan Tisza-tavi rendezvények, amelyeknek egyik bázisa Sarud (Ultra Tisza-tó, Tisza-tavi Fesztivál, McDonald's Bringamánia Tisza-tó Túra).

Sportrendezvények

Sarudból egy igazi sportfalut szeretnénk építeni. Egyre több sport talál nálunk otthonra, egyre több sportrendezvénynek lehetünk a Tisza-tavi bázisa. 
Országos sportversenyeket is szervezünk: Tisza-tavi Jótékonysági Félmaraton, Tájékozódási Túraevezős Regatta, Nádas Kupa Országos Gyerek Optimist vitorlás verseny, Kalóz és FINN Országos Vitorlás Regatta, Tisza-tó Bike Kerékpáros Tókerülés, MKKSZ Vízitúra kupa Tisza-tó Beevezés, Élményfalu SUP party – Állvaevezős Fiesta, Tisza- tó Sail Baráti Vitorlás találkozók, Tisza-tó Fishing Baráti Pergető Találkozók…

Virtuális Sportközpont

A Kalandpart a rajt és cél állomása több instant – egyéni teljesítménytúrának. 
Sarudi túrákat találsz a GeoGo alkalmazásban, melyek teljesítésével még Olimpiai Ötpróba pontokat is gyűjthetsz. Gyertek sportolni a Tisza-tóra! Itt még a tó sem képes a fenekén maradni!

Gasztronómiai Programok

Kiemelt népszerűsége van felénk a főzőversenyeknek, melyeket vagy a közös élmények, vagy a közös adakozás szellemében rendezünk. Az év utolsó napján már hagyománya van a JÓTÉKONYSÁGI EGYÜTTFŐZÉSNEK, de arra törekszünk, hogy a főszezonon kívül minden évszakban legyen legalább egy– egy szabadtéri főzőversenyünk, melyeken bárki kipróbálhatja főzőtudását.
Külön színfoltként kapcsolódik be a Sulyom a Tájétterem a gasztronómiai programok sorába, ahol a SULYOM VIP klub keretében bor-, whisky-, pálinka kóstolókat és különleges 4 kezes gasztroesteket szervezünk.

Az Élményfalu számos élményt kínál a szárazföldön és vízen egyaránt!

ÉLMÉNYFALU SARUD

A Tisza-tó szeretete nem lehet csupán üzlet. Szenvedély. Szeretet, Személyes elköteleződés. Egy élethosszig tartó küldetés ...