Kövess minket:

Toyota Nyílt- és Élménynap a KalandParton

#Tisza-tó legkörnyezetbarátabb #Élménystrandja, a KalandPart (ahol csak lebomló vagy visszaváltható eszközöket találtok)  egy újabb lépést tesz a környezettudatosság felé...

Vendégségbe hívtuk augusztus 8- ra, szombatra a világ legkörnyezettudazosabb autómárka, a #TOYOTA #HYBRID MODELLJEIT, melyeket ki is próbálhattok Sarudon!

Sőt!
A TOYOTA- val érkező vendégeink a rendezvény napján ingyen parkolhatnak a #KalandPart #VIP parkolójában...

Tesztelj, nyerj, és szerezz rengeteg új élményt környezettudatosan!

Az Élményfalu és a Hering Autóház Kft. összefogásával élménynapot szervezünk 2020. aug. 8-án  szombaton, mely program része a Toyota által meghirdetett kampánynak, a Magyarország újranyit elnevezésű kezdeményezésnek, amelynek célja a hazai turizmus fellendítése hazánk különleges látnivalóinak bemutatása révén.

A rendezvény az öko-strandunkon, a KalandParton kerül megrendezésre, ahol számos attrakció várja a hozzánk érkezőket. https://elmenyfalu.hu/kalandpart


Milyen programmal várunk az Élménynapon?
Már reggel nyitáskor felsorakoznak majd a Toyota legnépszerűbb öntöltő hibrid elektromos modelljei, amelyeket a nap folyamán a vendégek a márkát és természetesen a környezetbarát hibrid hajtást jól ismerő és azzal kapcsolatban minden kérdést megválaszolni tudó szakemberek társaságában tesztelhetnek.

A tesztelők között délután 3-kor egy különleges családi hajókirándulás is kisorsolásra kerül, így a legszerencsésebb Toyota tesztelő családja társaságában csodálhatja meg a sarudi medence és a környék vadregényes vízivilágának természeti szépségeit.

Ezen kívül nyerhetsz egy egy hetes tesztvezetést is Fotópályázatunk keretein beleül!

Készíts minél több szép felvételt a Tisza-tóról az Élménynapunkon és posztold ezeket az Facebook oldalunkon (https://www.facebook.com/elmenyfalu.hu/). A zsűri által legszebbnek ítélt fotó készítőjének egy egyhetes tesztvezetést ajánl fel egy vadontúj, öntöltő hibrid elektromos Toyota C-HR-rel.

A tesztvezetés ingyenes, regisztrálni itt lehet:
https://toyotahering.hu/sarudi-tesztvezetes-regisztracio/

A Toyotával érkezők ingyen parkolhatnak a VIP parkolónkban a rendezvény napján!

Várunk szeretettel, csobbanj az élményekben nálunk!

#KalandPart #Sarud
A Tisza-tavi „no PET part”

ÉLMÉNYFALU SARUD

A Tisza-tó szeretete nem lehet csupán üzlet. Szenvedély. Szeretet, Személyes elköteleződés. Egy élethosszig tartó küldetés ...