fbpx

A Tisza-tó homokos tengerpartja

A KalandPart nem csupán strand: egy változatos élményközpont a Tisza-tó középpontjában, a 28 négyzetkilométer területű Sarudi-medence partján. A KalandParton mindent megtalálsz, hogy igazán jól érezd magad: strandolhatsz, kipróbálhatod a vízi játszóteret, a mászóbázist, a trambulinpartot vagy bérelhetsz különböző sporteszközöket. Fedezd fel!

Napijegyek

Felnőtt napi belépő
1200 Ft / fő / nap

Gyerek*/nyugdíjas napi belépő:
600 Ft / fő / nap

Délutáni jegyek

Délutáni felnőtt belépő (17 órától):
800 Ft / fő / nap

Délutáni gyerek/nyugdíjas belépő
(17 órától) 400 Ft / fő / nap

Hetijegyek

Heti felnőtt jegy (7 napos)
4000 Ft/fő

Heti gyerek*/nyugdíjas jegy (7 napos)
2500 Ft/fő

Bérletek

Szezonális felnőtt bérlet:
25.000 Ft/fő

Szezonális gyerek*/nyugdíjas bérlet:
15.000 Ft/fő

Nyugágyak

Exlusive 2 személyes:
5000 Ft/nap

Egy személyes:
300 Ft/óra

Parkolás

VIP Parkoló
Parkolási díj: 3000 Ft/nap/autó

Szivornya Parkoló, KalandPart Parkoló*
Parkolási díj: 1000 Ft/nap/autó

Aquaglide vízi játszótér

Magyarország legnagyobb Aquaglide vízijátszótere is a KalandParton vár rád! Az Aquaglide Vízijátszótér igénybevételéhez el kell érned 122 cm magasságot és a biztonságod érdekében 210 cm felett nem tudunk beengedni a parkba a biztonsági előírások miatt.

Image

60 perc

Egyszeri belépésre
60 perc időtartamra
Strandbelépőt nem tartalmaz!

3000 Ft

Napijegy

Többszöri belépésre
Nyitástól zárásig
Strandbelépőt nem tartalmaz!

7500 Ft

Hetijegy

Többszöri belépésre
7 nap időtartamra
Strandbelépőt nem tartalmaz!

30.000 Ft

Zártkörű

Egyszeri belépésre
60 perc időtartamra
Strandbelépőt tartalmaz!

300.000 Ft

TrambulinPart

Ha már a vízben építettünk egy mozgásos attrakciót, az élményekből azokat sem akartuk kihagyni, akik nem tudnak úszni, vagy még kicsik a vízi játszótér kipróbálására. Ezért hoztuk el az ország első szabadtéri gumiasztalparkját a Kalandpartra. 1200 m2 kisebb- nagyobb trambulin várja az ugrálni, játszani, mozogni vágyókat Sarudon a part árnyas fái alatt.

Image
Image

Mászóbázis

A levegőben átélhető élményeket keresel? Izgalommal tölt el, ha a talpad alatt fütyül a szél? Olyan mászó és lecsúszó pályákat építettünk nektek Sarudon, amitől garantáltan fára fogtok mászni. A Tisza-tó legnagyobb kötél akadálypálya rendszere vár rátok, hogy próbára tegyétek bátorságotokat.

Harcmező

Ha eddig lövésed sem volt arról, hogy mennyi izgalmat rejt kicsiknek, nagyoknak, lányoknak és fiúknak egy kis játékos katonásdi, akkor itt az ideje, hogy kipróbáljátok a Tisza-tó első HarcMezejét. A fegyvernemet ti választjátok ki, Paintball, Airsoft, Archery Tag, Laser Tag, Nerf vagy íjászat programjaink közül.

Image
Image

Buborékfoci

Kicsit felfújtuk Sarudon a labdarúgás kereteit, s egy elég dilis játékokat állítottunk össze belőle. Így a labda kergetés élménye igazán gömbölyű élménnyé vált, hiszen a labdán kívül a játékosok is gömbökké, átlátszó buborékokká változnak ebben a különleges bajnokságban. Pattogjon a labda!

ÖkoPort

Az ÖkoPortot a természet szerelmeseinek építettük, akik evezőlapátokkal vagy motoros vízi közlekedési eszközökkel szeretnék felfedezni a Tisza-tó víz felőli oldalát, vagy a nádfalakkal védett Hortobágyi Nemzeti Parkhoz tartozó területeken szeretnének sportolni. Minden sporthoz biztosítunk eszközöket, kötelező felszereléseket, és biztonságot – nyomkövetőinkkel vagy csoportok esetén kísérőkkel.

Image
Image

Tisza-tó Sail

A Tisza-tavi Kódexben a Tisza-tó legnagyobb nyíltvizű medencéje az ökoturisztika és a vízisportok számára kijelölt terület. S ha van egy sekély (1,5 átlagmélység), nagy felületű (26,2 km2) medencénk (ami nagyobb, mint a Velencei-tó), miért ne lehetne itt a Kelet – Magyarország kishajós vitrolás bázisa. A Sarudi- medence a kis merülésű tőkesúlyos hajók, a svertes hajók és a katamaránok kedvelt vízterülete lehet. Itt nem férnek el nyaralónak használt hajók. Sarudon a sportvitorlázás feltételeit szeretnénk megteremteni.

Tisza-tó Fishing

Horgászturisztikai szolgáltatások az Élményfaluban – Kapásból a legjobb programunk! Gyere horgászni is a Tisza-tóra! Az ország egyik legjobb négyévszakos horgászvízének partján mindent biztosítunk számodra a gondtalan időtöltéshez. Ajándékot is tartogatunk számodra – a gyerekednek egyedül az országban – csak a Tisza-tavon – ingyen igényelhetsz horgászjegyet. S ha a család nem is tart veled a vízpartra, Sarudon annyi program vár rájuk, hogy nem érhet az a vád, hogy otthon unatkoztak, amíg te a halakat próbáltad horogra csalni.

Image

Területi engedélyek forgalmazása

Csalik, horgászfelszerelés

Ételek, italok horgászhelyre szállítása

Halpucolás, Hűtő bérlés

Bogrács és tűzifa biztosítása

Csomagmegőrzés

Parkolás

Horgászversenyek szervezése

Image

Tisza-tó Bike

Kalandparton is átvezető Tisza-tavi kerékpárút, az ország legbiztonságosabb zárt kerékpárútja, amit nem keresztez közúti forgalom. A gátkoronán csak a horgászhelyükre igyekvők autóival találkoztok. (Kérjük, segítsétek egymás közlekedését!) 

Tisza-tó Sport

Sportolási, együtt játszási lehetőségek: Strandröpi, Strandfoci, Strandkézi, Kosárlábda, Víziröpi, Vízilabda, Teqball, Lábtoll labda, tollas, habtenisz, lengőtenisz, edzőtenisz, ping- pong, csocsó, petanque, lengőteke, népi játékok, ügyességi játékok, óriás sakk, darts, hálós trambulinok, frizbi.

Image
Image

Gyerekek Kalandpartja

A sarudi strand a gyerekekkel ide érkezők kedvelt vízpartja. Ennek egyrészt a strand hangulata, a környezet, a homokos part az egyik oka a gyerekeknek kialakított külön öblöcskék mellett. A másik ok lehet az a sok-sok aktív szabadidős tevékenység, ami a Kalandpart vendégeit várja. S minden bizonnyal sok gyerek számára az a visszatérés oka, hogy különleges gyerekközpontú élményekkel is készültünk kifejezetten a kisebbek (3-10 éves korosztály) számára.

Gyermek Élménytáborok

Az Élményfalu táborai saját gyerekkori emlékeinket, vágyainkat csempészik be a mai kor gyerekinek életébe, azzal a küldetéssel, hogy a virtuális világ helyett a természet, az együtt töltött idő és személyes élmények kapjanak hangsúlyt. Minden programunkban a gyerekek érdeklődése áll a középpontban, ehhez kerestünk olyan táborvezetőket, akik a képesek irányítani a résztvevőket a sarudi kalandokon, hozzáértéssel, türelemmel, jókedvvel és szeretettel. A cél az, hogy a gyerekek boldogan kövessék őket, ha hallják a hívó szavakat: Utánam Srácok!

Image
Image

Ebpart, a kutyastrand

Sarud egy igazi kutyabarát falu, ahol felismertük, hogy a 4 lábú barátaink napjainkra szinte családtagokká váltak, s ugyanolyan figyelem irányul rájuk, mint a gyerekekre. Egy új partszakaszt építettünk a kutyásoknak – pihenőhelyekkel, akadálypályával, homokos parttal. Ráadásul a teljes KalandPart látogatható kutyákkal, a vendéglátó egységeinkben is örömmel látunk benneteket, de a strand területére kérjük, ne lépjetek be kedvenceitekkel!

Ételek és italok

Ha Sarudon pihensz, ha éppen átutazol a településen, áttekersz a Kalandparton, ha erre vezet a víztúrád, ha a Sarudi-medence környékén hajózol, esetleg  strandolás közben megéheztél, megszomjaztál vagy horgászás közben szeretnél a Tisza-tó Jobb Partján valamilyen melegételt enni. Tekintsd meg ajánlatainkat.

Image