Kövess minket:

Programok, aktualitások

Legyél naprakész

Éld át a Tisza-tó nyugalmát SUP-on evezve világbajnok vezetésével!

Szeretnél megismerkedni az állva evezés élményével? Mindig ki szeretted volna próbálni a SUP-ot, de nem mertél belevágni egyedül?

Akkor ezt a programot neked találtuk ki! Horváth Noémitől, az első magyar SUP világbajnoktól tanulhatsz, ő lesz a tanárod és túravezetőd! 

Horváth Noémi 2019 októberében, Kínában nyert aranyat felfújható deszkás kategóriában, ahol két és fél kilométert kell lapátolni.

Noncsi kb. két évvel a verseny előtt állt először SUP-on, így igazán nagy siker, amit elért. Nem vehető el természetesen a közel 17 éves kajakos pályafutása, de ez a sport számára is újdonság volt, és nagy szerelem.

Ezért is döntött úgy, hogy ezt a különleges sportot szeretné még több emberrel megismertetni, így nagy örömünkre, közösen, a Sportágválasztó csapatával együtt, SUP túrákat szervezünk oktatással egybe kötve.

De mi is az a SUP?

  • A SUP – Stand Up Paddle, magyarul leginkább állószörf vagy állva-evezés.
  • Egy olyan sport, amit bárki, korra és nemre való tekintet nélkül kipróbálhat, nem igényel előképzettséget, és örömét lelheti benne.
  • Egy SUP nagyon sok mindenre használható. A vízi túrázástól, a kardio edzésen át a jógáig mindenre, sőt, akár még horgászathoz is remek választás.
  • Az ember a “vízen járva” fedezheti fel a vízi világot, gyönyörködhet a Tisza-tó vad-, és élővilágában, anélkül, hogy megzavarná.
  • A SUP az egész család számára remek kikapcsolódást nyújt, igazi, nem mindennapi élményt, mivel SUP-olni teljesen biztonságos, mégis izgalmas, kalandos.

A SUP oktatás és túra menetrendje:

"Minden túra egy oktatással kezdődik először a parton. Elmondom az alapvető biztonsági dolgokat, a helyes lapátfogást, evezéstechnikát, fordulást és haladást. Majd vízre szállunk és közben is javítom az evezésüket, miközben természetesen élvezzük a Tisza-tó adta zeg-zugos útvonalat.

Amit hozni érdemes: időjáráshoz illő sportos öltözet, papucs, napkrém, folyadék, baseball sapka."

A program:

SUP tanfolyam, bemutató
SUP túra, gyakorlati oktatással és egyéb tanácsokkal
Részvételi díj: 6,000 Ft/ fő
A részvételi díj tartalmazza:

oktatás
SUP
evező
mentőmellény
AJÁNDÉK strandbelépő a KalandPartra
(Képzés és túra táblázatban, amennyiben nem Ötpróbás teljesítmény túrára jelentkezel)

vagy:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
06.30.9496.814

Várunk szeretettel, hozd a barátaidat és családodat is!

ÉLMÉNYFALU SARUD

A Tisza-tó szeretete nem lehet csupán üzlet. Szenvedély. Szeretet, Személyes elköteleződés. Egy élethosszig tartó küldetés ...