Kövess minket:

Sulyom Tájétterem új szolgáltatása

Mától minden csütörtökön, pénteken és szombaton 22:00-ig várunk Benneteket a Sulyom Tájétteremben!

A mai naptól akár még most is ( 21: 46) a Vendégeink lehettek a Sulyom Tájétterem a Tisza-tó új Ételstílusa teraszán, vagy klimatizalt vendégtereiben. Mától minden csütörtökön, pénteken és szombaton 22.00 óráig várunk Benneteket!
 
S van egy különleges bejelentési valónk is ma estére: Pár órája fejeződött be az étel - és bortesztünk a St. Andrea Borászat és a Juhász Testvérek Pincészete társaságában, ahol összekóstoltuka kiválasztott borokat #Berecz #Ádám borokhoz párosított ételeivel. A Teszt minden résztvevő elégedettségével zárult, így bejelenthetjük, hogy a két neves Borászat partnereként a #Sulyom #Tájétterem, #Sarudról is bemutatkozik a jövő héten megrendezésre kerülő #EgriBornapok rendezvénysorozaton ( csütörtök - szombat), ahova ezúton sok szeretettel meghívjuk Vendégeinket és az Egri Borok szerelmeseit. Az Egri bornapokra szánt ételek kóstója után megosztjuk veletek az étel és borpárosítást, amelyet a Sulyom Tájétterem a Tisza-tó új Ételstílusa készít el- Egerben!
 
Image
2022-es Egri bornapok Július 7-8-9. Juhász Ádám-Juhász testvérek pincészete Egerszalók:
Bor: Juhász-Syrah Rosé
Étel: Rozé vadkacsamell, kubeba borsos bogyós gyümölcs chutney, sült céklás sufnudli, liofilizált málna
 
St. Andrea borászat Egerszalók:
Dr. Lőrinc György
 
Bor: St.Andrea-Örökké 2021
Étel: Citromborsos grillezett tokhal, kapros vajtök velouté, fermentált cukkini spagetti
Várunk mindenit sok szeretettel!
A #Sulyom #Tájétterem ezen a rendezvényen mutatja be új szolgáltatását a #Sulyom #SlowFoodTruck - ot, amivel #EseményszámbaMegy bárhol az országban, ahol a szervezők egy kicsit különlegesebb ételekkel szeretnék kényeztetni Vendégeiket.
 
A #Sulyom #SlowFoodTruck bemutja országnak-világnak a Tisza-tó Berecz Ádám által megteremtett új #ÉtelStílusát!
 
Lassan mindenhová elér a hírünk, vagy a #SlowFoodTruck
 
Várjuk a rendezvény felkéréseket!
 
A #Sulyom #SlowFoodTruck lassú országjárása közben az otthonunk, a Tisza-tó parti településen, Sarudon működő Tájétterem várja a Vendégeit!
Asztalfoglalás
06-70/529-9229
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

ÉLMÉNYFALU SARUD

A Tisza-tó szeretete nem lehet csupán üzlet. Szenvedély. Szeretet, Személyes elköteleződés. Egy élethosszig tartó küldetés ...