Kövess minket:

Programok, aktualitások

Legyél naprakész

Az élményfaluról

Igyekszünk majd kedvet csinálni neked ahhoz, hogy gyakran térj vissza hozzánk, hogy általunk, velünk, segítségünkkel felfedezd Magyarország egyik legsokszínűbb turisztikai régóját, a Tisza-tavat.

Üdvözlünk!

Köszönjük, hogy beugrottál hozzánk!

Igyekszünk majd kedvet csinálni neked ahhoz, hogy gyakran térj vissza hozzánk, hogy általunk, velünk, segítségünkkel felfedezd Magyarország egyik legsokszínűbb turisztikai régóját, a Tisza-tavat.

Igyekszünk megosztani veled hasznos ismereteket az egykori víztározó mindennapjaiból, bemutatjuk neked néhány féltett titkát, nyomkövetheted az arcvonásainak átalakulását az évszakok változásához igazodva s persze beszámolunk majd az érdeklődésre számot tartó eseményekről, rendezvényekről, s persze az Élményfalu életéről.

Úgy tervezzük, hogy lesznek ismeretterjesztő bejegyzések, sok- sok átélt kaland, bemutatkozunk neked és beszámolunk arról, hogy milyen úton is haladunk miközben az egykor a „Fogyó Hold falujának” nevezett, leépülő faluból igyekszünk feltámasztani, s újra a Tisza-tó Gyöngyszemévé tenni Sarudot, ezt a csodálatos kis vízparti falut.

Néha visszaemlékezünk, bepillantunk abba a különleges kalandba, amit számunkra ez a vidék tartogatott és bízunk benne, még sokáig tartogat…

Szívesen mondanánk azt neked, hogy a Kiskörei Vízlépcső kialakulása óta itt élünk, és még az elárasztás előtti időkből ismerjük az egykori területeknek minden titkát. Sajnos ez nincs így.

Mi magunk is pár éve vetődtünk először erre a csodálatos vidékre, megismertük, beleszerettünk, és úgy érezzük, hogy hozzá tudunk tenni, van erőnk, tudásunk és szándékunk, hogy megmutassuk országnak – világnak ezt a szimbólumot, ahol az emberi kéz által mart sebekből egy új élet fakadt, s birtokába vette a józan ész realitásával tervezett mérnöki csodát.

A Tisza-tó lassan 50 éves.

Fiatal kora ellenére azonban magában hordoz mindent titkot és szépséget, amit a virtuális világban nem tapasztalhatsz meg.

Az élményért ide kell jönnöd, személyesen.

Sarudra. Az Élményfaluba.

Élőben.

S meg kell állnod pár pillanatra.

Itt, a természet oldalán.

Köszöntünk.

Fedezd fel nálunk a saját természetedet!

Ugorjatok be hozzánk Sarudra, ha erre visz az utatok!

ÉLMÉNYFALU SARUD

A Tisza-tó szeretete nem lehet csupán üzlet. Szenvedély. Szeretet, Személyes elköteleződés. Egy élethosszig tartó küldetés ...