Kövess minket:

Programok, aktualitások

Legyél naprakész

I. Tisza-tavi #SlowLiving Vízipiac, Sarud - 2022.08.07

I. Tisza-tavi #SlowLiving Vízipiac, Sarud - 2022.08.07

A Sulyom Tájétterem Sarudon a Slow Living mozgalom Tisza-tavi régióközpontja

Az Olaszországból induló mozgalom célja a vidék értékeinek előtérbe helyezése, a természettel összhangban működő termelők, vállalkozások és szolgáltatók közösségének építése és egyfajta lelassulás terjesztése, hogy az életben fontos dolgokra időt és energiát tudjuk szánni.

A Tisza-tó egy csodálatos vidék, a Slow Living életmód bemutatásának ideális helyszíne. Termékeny földek, szorgalmas termelők, elkötelezett feldolgozók és környezetüket jól ismerő és szerető szolgáltatók, tenni akaró közösségek… Minden amit a Slow Living értékének tart.

A Tisza-tó partján egyre többen válnak a Slow Living közösségünk tagjává, miközben az országban már több régióban működnek eredményesen Slow Living bázisok.

A nyár végéhez közeledve a haza mozgalom központja, a Slow Living Hungary munkatársaival együtt arra gondoltunk, hogy bemutatjuk az érdeklődőknek, hogy MI IS A HÉTKÖZNAPOKBAN a Slow Living.

Találkozóra hívjuk a Tisza-tó térségének minőségi termékeit előállító termelőket, feldolgozókat és szolgáltatókat, hogy együtt mutassuk be, milyen csodás termékek, ételek kerülnek ki az elkötelezett szakembereink kezéből, és milyen természetközeli élmények is várják karnyújtásnyira az érdeklődőket.

S mi is lehetne egy vízparti helyszín egyedisége, ami érdekes és izgalmas kalandokat, élményeket és ízeket kínál a vendégeinek?

Természetesen a Tisza-tó vízpartja.

Ezért úgy határoztunk, hogy egy különleges randevúra hívjuk az eladókat, a vevőket és szolgáltatókat – egy TISZA-TAVI VÍZIPIAC keretében.

Erre a különleges kulturális piactérre várjuk minden érdeklődőt és az elveinkkel összhangban működő kiállítót.

A jelentkezés elindult.

Érdeklődni:

  • 06-30/9496-814
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Image

ÉLMÉNYFALU SARUD

A Tisza-tó szeretete nem lehet csupán üzlet. Szenvedély. Szeretet, Személyes elköteleződés. Egy élethosszig tartó küldetés ...