slot demo demo pragmatic

Kövess minket:

A Sulyom Tájétterem nem alszik téli álmot

A Sulyom Tájétterem nem alszik téli álmot

A Sulyom Tájétterem dacolva a Tisza-tó turisztikájának szezonalitásával egész évben, így a téli hónapokban is várja Vendégeit.

Hiszünk abban, hogy Tisza-tó télen is gyönyörű és ezt a csodálatos téli világ vonzó sok ember számára. A téli vízszint beállta (ami az idén nem nagyon akar az áradások miatt bekövetkezni), a pihenő természet, a barnába öltözött táj, az ide látogató vízimadarak, a csend és a nyugalom egyedi hangulattal ajándékozza meg az erre járókat…

A horgászok, a vadászok dacolva az időjárás viszontagságaival talán ezt az időszakot várják a legjobban…

Természetesen az itt élő, itt pihenő, itt dolgozó emberek, az itt működő vállalkozások munkatársai és azok vendégei sem szeretnének arról lemondani, hogy megismerjék a Tisza-tó jellemző ízeit, élvezzék egy minőségi étterem kollégáinak figyelmét, s megengedjék maguknak a lelassulást, az ízek és a társaság önfeledt élvezetét, egy hangulatos étterem meghittségét…

És szerencsére ma már elmondhatjuk magunkról azt is, hogy egyre többen érkeztek miattunk a Tisza-tóra, s az ilyenkor valóban kihaltnak tűnő Sarudra.

Egy különleges célpontja lettünk az elmúlt 3 évben a Tisza-tónak, egy új ÉTELstílust teremtő 4 évszakos gasztronómiai attrakció.

Olcsóbb lenne bezárni.

De felelősek vagyunk azokért a Vendégekért, akik megtisztelik a Tisza-tavat ilyenkor is a látogatásukkal. S ha már elkezdtünk egy utat, ami egy új felfogású vendéglátás meghonosításán dolgozik a térségben, nem mondhatjuk az arra fogékony vendégeknek, hogy majd jöjjenek vissza tavasszal.

Persze felelősek vagyunk saját munkatársainkért is, akik ennek az étteremnek a lelkeként viszik a hátukon ezt a küldetést, akik ilyenkor is mosolyogva várják a Betérőket.

A versenytársaink egy része sajnos úgy néz ki végleg bezárt az elmúlt hónapokban, egyesek eleve időszakosan működnek, vannak, akik egy hosszabb szünetet tartanak csupán.

Mi hiszünk abban, hogy bár versenytársak vagyunk, mégis inkább szövetségeseknek tekintjük egymást, hiszen közös felelősségünk a Tisza-tó minőségi vendéglátásának megteremtése, a Tisza-tavi Gasztrokör megalapítása.

Addig míg a többiek pihennek, mi az ő vendégeiket is kiszolgáljuk, hogy ne kelljen senkinek lemondania a megszokott színvonalról, ízekről, hogy nyitásuk után újra ki-ki megtalálja kedvenc éttermét.

Ezért úgy döntöttünk, hogy hétfő kivételével minden nap kinyitunk, annak érdekében, hogy betoppanhassatok bármikor hozzánk, tudva, hogy várunk Benneteket!

Ilyenkor van időnk tervezgetni a jövőt, versenyekre készülni, egyedi séf ajánlatokat kidolgozni.

Mikk Szabolcs séf Halmai Bencével és Lakatos Norbival a Sulyom szakácsaival bemutatja Nektek a SULYMOT (a Tisza-tó tüskékbe zárt szívét), mint az éttermünk egyik legkülönlegesebb alapanyagát, amit szeretnénk HUNGARIKUMMÁ minősíteni (egy külön bejegyzésben megmutatjuk hamarosan az étlapra kerülő új SULYOM felhasználásával készülő fogásokat, desszerteket).

Így várjuk mi a tavaszt a Sulyomban.

Optimistán, megköszönve Nektek, hogy ilyenkor is elutaztok hozzánk, és látogatásotokkal igazoljátok, hogy bár merész ötletnek tűnt egy kis faluban nyitni egy prémium éttermet, de kemény munkával, minőségi szolgáltatással és elkötelezett lelkes csapattal fel lehet kerülni Sarudon is hazai gasztronómia térképére.

Szeretettel várunk Benneteket 2024-ben is!

Sulyom Tájétterem

a Tisza-tó tüskékbe zárt íze

3386 Sarud, Kossuth út 2.

Asztalfoglalás:   06.70.529.92.29

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

www.sulyom.hu

Nyitva tartás:

              Hétfő:                               a mi pihenőnapunk

              Kedd- Csütörtök:            12,00- 20,00

              Péntek- Szombat:           12,00- 20,00

              Vasárnap:                        12,00- 20,00

ÉLMÉNYFALU SARUD

A Tisza-tó szeretete nem lehet csupán üzlet. Szenvedély. Szeretet, Személyes elköteleződés. Egy élethosszig tartó küldetés ...

slot demo demo pragmatic