slot demo demo pragmatic

Kövess minket:

Vizes élőhelyek világnapja 2024 - merengés a Tisza-tó partján

VIZES ÉLŐHELYEK VILÁGNAPJA 2024

Utánam Srácok!

Tisza-tavi Csapatépítő Központ, a közösségek épülésére, Sarud

A Természet és Ember harmonikus kapcsolata  a Tisza-tó partján

A vizes élőhelyek világnapján elgondolkodunk azon, hogy milyen szoros kapcsolatban áll az ember és a természet.

A Tisza-tó, Magyarország egyik legnagyobb édesvízi kincse, és az ÉlményfaluSarud, az S.port Vízibázis szolgáltatásain keresztül  törekszik e harmóna megteremtésére, bemutatására.

A Tisza-tó: Az ember alkotta TERMÉSZETES Paradicsom

A Tisza-tó, mint vizes élőhely, otthont ad számos madárfajnak, halnak és vízi élőlénynek. Fontos szerepet tölt be a vándormadarak életében, és kedvelt célpontja a természet szerelmeseinek. Ez a természeti környezet ihlette az ÉlményfaluSarud fejlesztéseit.

Az Élményfalu Sarud / és az S.port Vízibázis: Átjáró a Természet Víz felőli oldalán

Az ÉlményfaluSarud az ember és a természet közötti kapcsolat mélyítésére törekszik. Célunk, hogy elősegítsük vendégeink számára a Tisza-tó természeti szépségének mélyebb megértését, miközben minimalizáljuk tevékenységeink ökológiai lábnyomát. Az S.port Vízibázis lehetőséget biztosít a látogatóknak, hogy közvetlenül kapcsolódjanak a víz világához, legyen szó evezésről, kajakozásról vagy egyszerűen a tó csendjének élvezetéről.

Egyedi Szolgáltatások - vízközelben

Az ÉlményfaluSarud és az S.port Vízibázis egyediségét az adja, hogy minden tevékenységükkel és szolgáltatásukkal a természetes környezet és az ember közötti harmóniát, aktív kapcsolódást célozzák. Az S.port Vízibázis eszközparkja lehetőséget teremt arra, hogy a látogatók szorosabb kapcsolatot alakítsanak ki a vízi világgal...

Együtt a Természetért, felelősen a Természetben

A vizes élőhelyek világnapja arra ösztönöz minket, hogy újraértékeljük az ember és a természet közötti kapcsolatot. Ez a nap nem csak egy alkalom a megemlékezésre és az ünneplésre, hanem egy fontos lehetőség arra, hogy a természeti értékek védelme és a fenntartható életmód előmozdítása folyamatos figyelmet és elkötelezettséget igényel. Az ÉlményfaluSarud példa igyekszik lenni abban, hogy bemutassuk, miként lehet a turizmust és a természetvédelmet összehangoltan, a környezet megóvása érdekében működtetni.

Image
Image
Image

Az S.port Vízibázis által kínált egyedi élmények és tevékenységek lehetővé teszik a látogatók számára, hogy közvetlenül tapasztalják meg a természet szépségét és törékenységét, miközben hozzájárulnak annak megóvásához.

A Tisza-tó és környezete így nem csupán egy turisztikai célpont, hanem egy élő "tanulóközpont", ahol a természetvédelem, a fenntarthatóság és az ember-naturális kapcsolatok mélyebb megértése zajlik.

Az ÉlményfaluSarud küldetése az, hogy ezeket az értékeket minden látogató számára hozzáférhetővé és élményszerűvé tegyék...Bízunk benne, hogy sokan megszerettétek már eddig is a Tisza-tó csodálatos természeti világát - Sarudról indulva.

2024-ben arra törekszünk, hogy még több Vendégnek mutassuk be ezt a csodát, féltve és megőrizve a rendjét, tisztaságát és ETIKÁJÁT!

Az ÉlményFalu Sarud a Tisza-tó Pihenőfaluja egy komplex turisztikai attrakció.

A célunk, hogy egy falu keretei között (2 km-es sugarú körön belül) biztosítsa a gondtalan feltöltődéshez szükséges teljes szolgáltatási kört; az aktív élményeket, a nyugodt vízparti pihenés lehetőségét, országosan is egyedi attrakciókat, vendéglátó egységek széles választékát és több, mint 400 szálláshely igényekhez igazodó választékát

+ egy település és a vidéki élet értékeinek megőrzését és bemutatását

Szeretettel vár mindenkit a Tisza-tó parján az ÉlményfaluSarud, a Tisza-tó Aktív- és Ökoturisztikai központja. Ha Sarudról fedeznéd fel a Tisza-tavat, az Ember alkotta Paradicsomot, keress bizlommal bennünket!

Segítünk!

06-30/377-2255, www.elmenyfalu.hu

ÉLMÉNYFALU SARUD

A Tisza-tó szeretete nem lehet csupán üzlet. Szenvedély. Szeretet, Személyes elköteleződés. Egy élethosszig tartó küldetés ...

slot demo demo pragmatic