Kövess minket:

Szállásaink Sarudon

Élményporta - Pihenőház

Bakcsó PihenőPorta

 Sarud, Magyarország
115.000 Ft / Éjszaka -tól

Áttekintés

Falusias környezetben, teljesen újszerű parasztház, kicsit több, mint 2 km-re a Kalandparttól, Sarud vízparti bázisától.

 • 12 fő foglalása esetén: 115.000 Ft/éj
 • Egy éjszakás foglalás esetén 2.500 Ft/fő felár

Bakcsó PihenőPorta
3386 Sarud, Kossuth u. 139.

A Bakcsó Porta az Élményfalu egyetlen olyan háza mely műemlék jellege ellenére, egyházi üdülőhelyként működött éveken keresztül. A ház magában hordozza a nyugalmat, a falusi élet hangulatát. Az eredeti állapot fenntartásával felújított porta szobái antikolt fenyő bútorokkal vannak berendezve a többi berendezési tárgy IKEA termék.
Hatalmas vályogfalak adják klímáját, csendes zárt kertje a nyugalmát. Ez a ház is a közös együttlétekhez lett régen kialakítva. Ámbitusos udvar, konyha, közösségi tér, az udvarról is elérhető vizesblokk, kerékpártároló, zárt udvar, parkolóhely várja a vendégeket. 

A ház három szobás melyek közül kettőnek közös bejárata van, s mind a kettőhöz külön fürdőszoba tartozik.
A harmadik szoba egy kicsit szeparáltabb egységként kínál nyugalmat. Ehhez a szobához külön vizesblokk tartozik.

A konyha külön bejáraton közelíthető meg, csakúgy, mint a Portához tartozó zárt közösségi tér. A két szomszédos szobában egy franciaágy és kettő darab szimpla ágy található (a szimpla ágyak igény esetén emeletes ággyá alakíthatók).
A kisebb szobában 2 db szimplaágy ágy kapott helyet.

Elsősorban családi pihenések, baráti nyaralások, kisebb kirándulások, táborok helyszíneként ajánljuk.

 • Parkolni ingyenesen a ház udvarán lehet.
 • A porta nem rendelkezik fűtéssel ezért csak főszezonban foglalható (május 15-től – szeptember 15-ig)
 • Idegenforgalmi adó mértéke 2024 évben (18 év fölött) 400 Ft/ fő/ éj.

Étkezés

Étkezési ellátást a szállásdíj nem tartalmaz, de igény esetén standard menüétkezést tudunk biztosítani külön térítéssel. Az étkezések lebonyolítására a szálláshelyen kívül kerül sor, helyszíne az EgyélSarudit! Bisztró, a KalandPart Élménystrand melegkonyhás Street Food étterme.
(Speciális étkezési igény esetén (melynek kérjük orvosi igazolás általi megerősítését) étkezést csak előrendelésre tudunk biztosítani. A speciális étkezésekre a standard menü árak nem minden esetben érvényesek, ezek többlet költséggel járhatnak.)

Amennyiben egyedi ízélményekre vágynak finom borok társaságában, kellemes kiszolgálással 4 évszakos Sulyom Tájéttermünk áll szíves rendelkezésükre. Asztalt érdemes foglalni indulás előtt, mert a legtöbb esetben az étterem teltházas. Asztalfoglalás egyénileg: +36-70/ 5299-229, vagy foglalas@sulyom.hu

NTAK szám:  EG19005314

Felszereltség

Parkolás

Parkolási lehetőség ingyenes

Internet / WiFi

WIFI ingyenes

Háziállatok

Háziállat 2.000 Ft /alkalom

Hozzáférhetőség

Akadálymentesített

Tömegközlekedés

Nincs tömegközlekedés

Fizetési lehetőségek

Készpénz, Bankkártya

Foglalás

 • Amit tartalmaz

  Férőhely

  Ár

 • Bakcsó PihenőPorta (teljes apartman)

  Max. felnőtt: 12    Max. gyerek: 0

  115.000 Ft / Éjszaka -tól
 • Foglaltsági naptár

  A ház három szobás  melyek közül kettőnek közös bejárata van, s mind a kettőhöz külön fürdőszoba tartozik.
  A harmadik szoba egy kicsit szeparáltabb egységként kínál nyugalmat. Ehhez a szobához külön vizesblokk tartozik. A konyha külön bejáraton közelíthető meg, csakúgy, mint a Portához tartozó zárt közösségi tér. A két szomszédos szobában  egy franciaágy és kettő darab szimpla ágy található (a szimpla ágyak igény esetén emeletes ággyá alakíthatók). A kisebb szobában 2 db emeletes ágy kapott helyet.

Szabályzat

Bejelentkezés

14:00 óra után

Kijelentkezés

10:00 óráig

Idegenforgalmi adó

400 Ft/ fő/ éj

Lemondási feltételek

A foglalás lemondása az érkezési időpontot megelőző 14. napig lehetséges költségmentesen.
A lemondott foglalásra befizetett foglaló teljes összege a lemondott foglalás időpontját követő 1 éven belül felhasználható legalább ugyanolyan értékű foglalásánál.

 • 7-13 nappal érkezés előtti lemondás esetén a kötbér mértéke 60%,
 • 1-6 nappal érkezés előtti lemondás esetén a kötbér mértéke 90%

Amennyiben előzetes értesítés nélkül az érkezés napján kevesebben érkeznek a szálláshelyre, mint amennyi az eredeti foglalásban szerepel, abban az esetben a foglalás visszaigazolásában szereplő teljes létszám utáni eredeti összeg fizetendő.

Tájékoztató

Kedves Vendégünk!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a hatályos jogszabályok* értelmében minden szálláshely-szolgálatást igénybe vevő vendégünk a törvényben meghatározott személyes adatait érkeztetéskor, okmányolvasón keresztül rögzíteni, majd egy tárhelyre, a Vendég Információs Zárt Adatbázisba (VIZA) továbbítani vagyunk kötelesek. Az adatok rögzítéséhez kérjük minden Vendégünket, hogy érkeztetéskor az azonosításra alkalmas személyi igazolványt, vezetői engedélyt vagy úti okmányt, valamint lakcím kártyájukat szíveskedjenek bemutatni a recepciós Kollégáknak. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy amennyiben az okmányok nem kerülnek bemutatásra, úgy a szálláshelyszolgáltatást kötelesek vagyunk megtagadni.

* A személyazonosító igazolvány kiadása és az egységes arcképmás- és aláírás-felvételezés szabályairól szóló 414/2015. (XII. 23.) Korm. rendelet *

Szálláshely fejlesztése

kisfaludy banner fekvo szoveg v2

Kedvezményezett neve: Élményfalu Kft.
Támogatott projekt címe: Kisfaludy Szálláshelyfejlesztési Konstrukció -magánszálláshelyek és egyéb szálláshelyek fejlesztése pályázat

Pályázat azonosító száma: TFC-M-1.1.2-2020-12453
Szerződött támogatás összege: 3 000 000 Ft
Támogatás mértéke: 100%
Szálláshely fejlesztése
A támogatott projekt a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében valósult meg.
A támogatott projekt befejezési dátuma: 2021-01-28

ÉLMÉNYFALU SARUD

A Tisza-tó szeretete nem lehet csupán üzlet. Szenvedély. Szeretet, Személyes elköteleződés. Egy élethosszig tartó küldetés ...