Kövess minket:

Szállásaink Sarudon

Csapatbázis

CsapatBázis EgymásraFigyelő Központ

 Sarud, Magyarország
300.000 Ft / Éjszaka -tól

Áttekintés

A CsapatBázis az Élményfalu cégek, csoportok, csapatok és táborok számára fejlesztett bázisa, Sarud vízparthoz legközelebbi kőházakból álló szálláshelye.

 • 40 fő foglalása esetén: 300.000 Ft/éj, Az energia árakat a szállásdíj tartalmazza.
 • 1 főre vetített szállásdíj: 7.500 Ft/fő/éj
 • Egy éjszakás foglalás esetén 4.000 Ft/fő felár
 • Az idegenforgalmi adó és az egy éjszakás foglalás esetén felszámítandó felár a helyszínen fizetendő, a szállásdíj nem tartalmazza!

CsapatBázis EgymásraFigyelő Központ
3386 Sarud, Üdülősor

A CsapatBázis az Élményfalu cégek, csoportok, csapatok és táborok számára fejlesztett bázisa, Sarud vízparthoz legközelebbi kőházakból álló szálláshelye. A jelenleg 11 db szoba apartmanos egységben a berendezés minden elemében megegyezik a PihenőPorták (felújított parasztházak) részleteivel, a padlótól a lámpákig.

A CsapatBázis szálláshely befogadóképessége teljes kihasználtsággal 60 fő.

 • 9 db 4 ágyas saját fürdőszobás szobaapartman (1 db franciaágy + 2 db szimplaágy)
 • 2 db 2 ágyas saját fürdőszobás szobaapartman (1 db franciaágy)

Minden apartman saját fürdőszobával rendelkezik.

A CsapatBázishoz önálló konyha, közösségi tér, kisebb csoportfoglalkozásra alkalmas egységek, és a Bázishoz közel 5.000 nm ősfás park és 3,5 ha szabad terület tartozik. A bázis fűthető így egész évben bérelhető.

 • Idegenforgalmi adó mértéke 2023 évben (18 év fölött) 400 Ft/ fő/ éj.
 • (Az idegenforgalmi adót és az energia díjat nem tartalmazza a szállásdíj!)
 • Egy éjszakás tartózkodás esetén 100.000 Ft felárat számolunk fel.
  Egy éjszakás foglalási szándékával kérjük keressen bennünket telefonon!

Étkezés

Étkezési ellátást a szállásdíj nem tartalmaz, de igény esetén standard menüétkezést tudunk biztosítani külön térítéssel. Az étkezések lebonyolítására a szálláshelyen kívül kerül sor, helyszíne az EgyélSarudit! Bisztró, a KalandPart Élménystrand melegkonyhás Street Food étterme.
(Speciális étkezési igény esetén (melynek kérjük orvosi igazolás általi megerősítését) étkezést csak előrendelésre tudunk biztosítani. A speciális étkezésekre a standard menü árak nem minden esetben érvényesek, ezek többlet költséggel járhatnak.)

Amennyiben egyedi ízélményekre vágynak finom borok társaságában, kellemes kiszolgálással 4 évszakos Sulyom Tájéttermünk áll szíves rendelkezésükre. Asztalt érdemes foglalni indulás előtt, mert a legtöbb esetben az étterem teltházas. Asztalfoglalás egyénileg: +36-70/ 5299-229, vagy foglalas@sulyom.hu

NTAK szám: PA19002497

Felszereltség

Parkolás

Parkolási lehetőség ingyenes

Internet / WiFi

A Wifi nem érhető el

Háziállatok

Háziállat 2.000 Ft /alkalom

Hozzáférhetőség

Nincs akadálymentetsítés

Tömegközlekedés

Nincs tömegközlekedés

Fizetési lehetőségek

Készpénz, Bankkártya

Foglalás

 • Amit tartalmaz

  Férőhely

  Ár

 • Csapatbázis (teljes bázis)

  Max. felnőtt: 60    Max. gyerek: 0

  300.000 Ft / Éjszaka -tól
 • Foglaltsági naptár

  A CsapatBázis szálláshely befogadóképessége teljes kihasználtsággal 60 fő.

  A szálláshelyen 9 db 4+2 fős szoba apartman + 1 db 3+1 fős szoba apartman és 1 db 2 fős szoba apartman várja a vendégeket, mindegyik saját fürdőszobával.

  • A bázis fűthető így egész évben bérelhető.
  • Idegenforgalmi adó mértéke 2023 évben (18 év fölött) 400 Ft/ fő/ éj.
   (Az energia díjat tartalmazza a szállásdíj!)
  • Az idegenforgalmi adó és az egy éjszakás foglalás esetén felszámítandó felár a helyszínen fizetendő, a szállásdíj nem tartalmazza!

Szabályzat

Bejelentkezés

14:00 óra után

Kijelentkezés

10:00 óráig

Idegenforgalmi adó

400 Ft /fő /éj

Lemondási feltételek

A foglalás lemondása az érkezési időpontot megelőző 14. napig lehetséges költségmentesen.
A lemondott foglalásra befizetett foglaló teljes összege a lemondott foglalás időpontját követő 1 éven belül felhasználható legalább ugyanolyan értékű foglalásánál.

 • 7-13 nappal érkezés előtti lemondás esetén a kötbér mértéke 60%,
 • 1-6 nappal érkezés előtti lemondás esetén a kötbér mértéke 90%

Amennyiben előzetes értesítés nélkül az érkezés napján kevesebben érkeznek a szálláshelyre, mint amennyi az eredeti foglalásban szerepel, abban az esetben a foglalás visszaigazolásában szereplő teljes létszám utáni eredeti összeg fizetendő.

Tájékoztató

Kedves Vendégünk!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a hatályos jogszabályok* értelmében minden szálláshely-szolgálatást igénybe vevő vendégünk a törvényben meghatározott személyes adatait érkeztetéskor, okmányolvasón keresztül rögzíteni, majd egy tárhelyre, a Vendég Információs Zárt Adatbázisba (VIZA) továbbítani vagyunk kötelesek. Az adatok rögzítéséhez kérjük minden Vendégünket, hogy érkeztetéskor az azonosításra alkalmas személyi igazolványt, vezetői engedélyt vagy úti okmányt, valamint lakcím kártyájukat szíveskedjenek bemutatni a recepciós Kollégáknak. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy amennyiben az okmányok nem kerülnek bemutatásra, úgy a szálláshelyszolgáltatást kötelesek vagyunk megtagadni.

* A személyazonosító igazolvány kiadása és az egységes arcképmás- és aláírás-felvételezés szabályairól szóló 414/2015. (XII. 23.) Korm. rendelet *

ÉLMÉNYFALU SARUD

A Tisza-tó szeretete nem lehet csupán üzlet. Szenvedély. Szeretet, Személyes elköteleződés. Egy élethosszig tartó küldetés ...