Kövess minket:

Szállásaink Sarudon

Ifjúsági tábor

KalandPart Konténerházak

 Sarud, Magyarország
28.750 Ft / Éjszaka -tól

Áttekintés

A Kalandpart Kemping az Élményfalu Tisza-tóhoz legközelebbi szálláshelye. Elsősorban erdei iskolák, osztálykirándulások, edzőtáborok és nyári táborok számára ideális szálláshely, illetve horgászok ideális bázisa a tavaszi, az őszi időszakban.

 • 6 fő foglalása esetén: 28.750 Ft/éj
 • Egy éjszakás foglalás esetén 4.000 Ft/fő felár

KalandPart Kemping Konténerházak
3386 Sarud,  026/2 hrsz 1, KalandPart Kemping

A Kalandpart Kemping az Élményfalu Tisza-tóhoz legközelebbi szálláshelye. Elsősorban erdei iskolák, osztálykirándulások, edzőtáborok és nyári táborok számára ideális szálláshely, illetve horgászok ideális bázisa a tavaszi, az őszi időszakban.

Az erdősávban felépített bázison pihenőhelyek, főzési és sütési lehetőség és a természet csendje várja a Kalandpart Kemping vendégeit. A Kalandpart Kemping közelében található az Aquaglide Vízijátszótér.

A szálláson emeletes ágyak található, amelyek 6 fő elhelyezését teszik lehetővé (igény szerint ez további 2 fővel bővíthető), a szálláshoz tartozik még egy fürdőszoba, amely zuhanzóval, kézmosóval és toalettel felszerelt.

 • A bázis épületeinek többsége fűthető, így egész évben bérelhető.
  Fűtési szezonban (szeptember 15 –től - május 15-ig ) rögzített foglalásoknál a szállásdíjon felül 5.000 Ft/szoba/éj (energia díj) kerül felszámításra.
 • Idegenforgalmi adó mértéke 2024 évben (18 év fölött) 400 Ft/ fő/ éj.
  (Az idegenforgalmi adót és az energia díjat nem tartalmazza a szállásdíj!)

Étkezés

Étkezési ellátást a szállásdíj nem tartalmaz, de igény esetén standard menüétkezést tudunk biztosítani külön térítéssel. Az étkezések lebonyolítására a szálláshelyen kívül kerül sor, helyszíne az EgyélSarudit! Bisztró, a KalandPart Élménystrand melegkonyhás Street Food étterme.
(Speciális étkezési igény esetén (melynek kérjük orvosi igazolás általi megerősítését) étkezést csak előrendelésre tudunk biztosítani. A speciális étkezésekre a standard menü árak nem minden esetben érvényesek, ezek többlet költséggel járhatnak.)

Amennyiben egyedi ízélményekre vágynak finom borok társaságában, kellemes kiszolgálással 4 évszakos Sulyom Tájéttermünk áll szíves rendelkezésükre. Asztalt érdemes foglalni indulás előtt, mert a legtöbb esetben az étterem teltházas. Asztalfoglalás egyénileg: +36-70/ 5299-229, vagy foglalas@sulyom.hu

 NTAK szám: KE19005035

Felszereltség

Parkolás

Nincs parkolási lehetőség

Internet / WiFi

A WIFI nem érhető el

Háziállatok

Háziállat 2.000 Ft /alkalom

Hozzáférhetőség

Nincs akadálymentesítés

Tömegközlekedés

Nincs tömegközlekedés

Fizetési lehetőségek

Készpénz, Bankkártya

Foglalás

 • Amit tartalmaz

  Férőhely

  Ár

 • KalandPart Konténerházak

  Max. felnőtt: 8    Max. gyerek: 0

  28.750 Ft / Éjszaka -tól
 • Foglaltsági naptár

  A szálláson emeletes ágyak található, amelyek 6 fő elhelyezését teszik lehetővé (igény szerint ez további 2 fővel bővíthető), a szálláshoz tartozik még egy fürdőszoba, amely zuhanzóval, kézmosóval és toalettel felszerelt.

  A bázis épületeinek többsége fűthető, így egész évben bérelhető.

  Fűtési szezonban (szeptember 15 –től -  április 15-ig) rögzített foglalásoknál a szállásdíjon felül 5.000 Ft/szoba /éj (energia díj) kerül felszámításra.

Szabályzat

Bejelentkezés

14:00 óra után

Kijelentkezés

10:00 óráig

Idegenforgalmi adó

400 Ft /fő /éj

Lemondási feltételek

A foglalás lemondása az érkezési időpontot megelőző 14. napig lehetséges költségmentesen.
A lemondott foglalásra befizetett foglaló teljes összege a lemondott foglalás időpontját követő 1 éven belül felhasználható legalább ugyanolyan értékű foglalásánál.

 • 7-13 nappal érkezés előtti lemondás esetén a kötbér mértéke 60%,
 • 1-6 nappal érkezés előtti lemondás esetén a kötbér mértéke 90%

Amennyiben előzetes értesítés nélkül az érkezés napján kevesebben érkeznek a szálláshelyre, mint amennyi az eredeti foglalásban szerepel, abban az esetben a foglalás visszaigazolásában szereplő teljes létszám utáni eredeti összeg fizetendő.

Tájékoztató

Kedves Vendégünk!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a hatályos jogszabályok* értelmében minden szálláshely-szolgálatást igénybe vevő vendégünk a törvényben meghatározott személyes adatait érkeztetéskor, okmányolvasón keresztül rögzíteni, majd egy tárhelyre, a Vendég Információs Zárt Adatbázisba (VIZA) továbbítani vagyunk kötelesek. Az adatok rögzítéséhez kérjük minden Vendégünket, hogy érkeztetéskor az azonosításra alkalmas személyi igazolványt, vezetői engedélyt vagy úti okmányt, valamint lakcím kártyájukat szíveskedjenek bemutatni a recepciós Kollégáknak. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy amennyiben az okmányok nem kerülnek bemutatásra, úgy a szálláshelyszolgáltatást kötelesek vagyunk megtagadni.

* A személyazonosító igazolvány kiadása és az egységes arcképmás- és aláírás-felvételezés szabályairól szóló 414/2015. (XII. 23.) Korm. rendelet *

ÉLMÉNYFALU SARUD

A Tisza-tó szeretete nem lehet csupán üzlet. Szenvedély. Szeretet, Személyes elköteleződés. Egy élethosszig tartó küldetés ...