Kövess minket:

Szállásaink Sarudon

Élményporta - Pihenőház

Kis Kócsag PihenőPorta

 Sarud, Magyarország
126.500 Ft / Éjszaka -tól

Áttekintés

A Kis Kócsag PihenőPorta Sarud központjában található. Lakóit kellemes falusias környezetben, teljesen felújított parasztház várja, az egyszerűség és a nyugalom jegyében. Kevesebb, mint 2 km-re a Kalandparttól, Sarud vízparti bázisától.

 • 11 fő foglalása esetén: 126.500 Ft/éj, Az energia árakat a szállásdíj tartalmazza.
 • 1 főre vetített szállásdíj: 11.500 Ft/fő/éj
 • Egy éjszakás foglalás esetén 4.000 Ft/fő felár
 • Az idegenforgalmi adó és az egy éjszakás foglalás esetén felszámítandó felár a helyszínen fizetendő, a szállásdíj nem tartalmazza!

Kis Kócsag PihenőPorta
3386 Sarud, Kossuth u.32

A Kis kócsag PihenőPorta három szoba apartmannal várja a vendégeket melyek közül kettő közvetlen egymásközeli a harmadik apartman egy kicsit szeparáltabb egységként kínál nyugalmat. Mind három szoba (2 db 4 fős + 1 db 2 fős) saját fürdőszobával rendelkezik. Az PihenőPortához közös konyha és zárt udvar tartozik.

Elsősorban családi pihenések, baráti nyaralások helyszíneként ajánljuk.

 • Parkolni ingyenesen a ház udvarán lehet.
 • A ház fűthető, így egész évben bérelhető.
 • Idegenforgalmi adó mértéke 2024 évben (18 év fölött) 400 Ft/ fő/ éj.
  (Az idegenforgalmi adót és az energia díjat nem tartalmazza a szállásdíj!)

Étkezés

Étkezési ellátást a szállásdíj nem tartalmaz, de igény esetén standard menüétkezést tudunk biztosítani külön térítéssel. Az étkezések lebonyolítására a szálláshelyen kívül kerül sor, helyszíne az EgyélSarudit! Bisztró, a KalandPart Élménystrand melegkonyhás Street Food étterme.
(Speciális étkezési igény esetén (melynek kérjük orvosi igazolás általi megerősítését) étkezést csak előrendelésre tudunk biztosítani. A speciális étkezésekre a standard menü árak nem minden esetben érvényesek, ezek többlet költséggel járhatnak.)

Amennyiben egyedi ízélményekre vágynak finom borok társaságában, kellemes kiszolgálással 4 évszakos Sulyom Tájéttermünk áll szíves rendelkezésükre. Asztalt érdemes foglalni indulás előtt, mert a legtöbb esetben az étterem teltházas. Asztalfoglalás egyénileg: +36-70/5299-229, vagy foglalas@sulyom.hu

NTAK szám: PA19004926

Felszereltség

Parkolás

Parkolási lehetőség ingyenes

Internet / WiFi

WIFI ingyenes

Háziállatok

Háziállat 2.000 Ft /alkalom

Hozzáférhetőség

Akadálymentesített

Tömegközlekedés

Nincs tömegközlekedés

Fizetési lehetőségek

Készpénz, Bankkártya

Foglalás

 • Amit tartalmaz

  Férőhely

  Ár

 • Kis Kócsag PihenőPorta (teljes apartman)

  Max. felnőtt: 11    Max. gyerek: 0

  126.500 Ft / Éjszaka -tól
 • Foglaltsági naptár

  A Kis kócsag PihenőPorta három szoba apartmannal várja a vendégeket melyek közül kettő közvetlen egymásközeli a harmadik apartman egy kicsit szeparáltabb egységként kínál nyugalmat. Mind három szoba (2 db 4 fős + 1 db 2 fős) saját fürdőszobával rendelkezik.

  Az PihenőPortához közös konyha és zárt udvar tartozik. Elsősorban családi pihenések, baráti nyaralások helyszíneként ajánljuk.

  • Parkolni ingyenesen a ház udvarán lehet.
  • A ház fűthető így egész évben bérelhető.
  • Idegenforgalmi adó mértéke 2024 évben (18 év fölött) 400 Ft/ fő/ éj.
   (Az energia díjat tartalmazza a szállásdíj!)
  • Az idegenforgalmi adó és az egy éjszakás foglalás esetén felszámítandó felár a helyszínen fizetendő, a szállásdíj nem tartalmazza!

Szabályzat

Bejelentkezés

14:00 óra után

Kijelentkezés

10:00 óráig

Idegenforgalmi adó

400 Ft /fő /éj

Lemondási feltételek

A foglalás lemondása az érkezési időpontot megelőző 14. napig lehetséges költségmentesen.
A lemondott foglalásra befizetett foglaló teljes összege a lemondott foglalás időpontját követő 1 éven belül felhasználható legalább ugyanolyan értékű foglalásánál.

 • 7-13 nappal érkezés előtti lemondás esetén a kötbér mértéke 60%,
 • 1-6 nappal érkezés előtti lemondás esetén a kötbér mértéke 90%

Amennyiben előzetes értesítés nélkül az érkezés napján kevesebben érkeznek a szálláshelyre, mint amennyi az eredeti foglalásban szerepel, abban az esetben a foglalás visszaigazolásában szereplő teljes létszám utáni eredeti összeg fizetendő.

Tájékoztató

Kedves Vendégünk!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a hatályos jogszabályok* értelmében minden szálláshely-szolgálatást igénybe vevő vendégünk a törvényben meghatározott személyes adatait érkeztetéskor, okmányolvasón keresztül rögzíteni, majd egy tárhelyre, a Vendég Információs Zárt Adatbázisba (VIZA) továbbítani vagyunk kötelesek. Az adatok rögzítéséhez kérjük minden Vendégünket, hogy érkeztetéskor az azonosításra alkalmas személyi igazolványt, vezetői engedélyt vagy úti okmányt, valamint lakcím kártyájukat szíveskedjenek bemutatni a recepciós Kollégáknak. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy amennyiben az okmányok nem kerülnek bemutatásra, úgy a szálláshelyszolgáltatást kötelesek vagyunk megtagadni.

* A személyazonosító igazolvány kiadása és az egységes arcképmás- és aláírás-felvételezés szabályairól szóló 414/2015. (XII. 23.) Korm. rendelet *

ÉLMÉNYFALU SARUD

A Tisza-tó szeretete nem lehet csupán üzlet. Szenvedély. Szeretet, Személyes elköteleződés. Egy élethosszig tartó küldetés ...